!! Live.Love.Laugh !!

Monday, August 9, 2010

Home » » Cinta Hatiku

Cinta Hatiku

Ini la gmbr terbaru cinta hatiku...comel rupa dia teda uda giginya kan..bru jatuh tu smlm.
Setelah sekian lama asyik goyang ja..




Yg lucunya ni...dia dah sound aku awal2 lg..nanti bila dah jatuh gigi tu, dia nak letak bawa bantal supaya nanti bila tgh mlm ada tooth fairy dtg ambik ganti ngan duit...hahaha




Tp gigi tu aku dah buang kat atas atap seperti petua org2 tua..Kalau gigi tanggal aja baling kat atas atap...aku pun x pasti apa sebabnya..ikut ja la kan...
Bila time aku baling tu..anak aku punya teriak sambil menangis ni...dia ckp nanti tu tooth fairy nda dpt cari gigi dia & dia nda dpt la duit...
Adui...anakku...please la.......aku cuba explain kat dia pelan2, akhirnya dia faham jugak...
Fuhhhhhh!!!!!
Akhirnya la.......




Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

0 Cupids ❤:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails