!! Live.Love.Laugh !!

Thursday, September 2, 2010

Home » » Menghitung Hari

Menghitung Hari

Dalam 6 ari lg kita dah nak raya kan...Rasanya mcm nda sabar 'excited', 'hepi' & brcampur baur perasaan ku ni tp ttp dlm hati ada rasa syahdu sgt2...(teringat arwah nenek aku)
Aku masih blum lg mengemas brg2 yg mau dibawa blik kg...mcm2 yg dipesan oleh mama & adikku di kg tu...ntah malas pulak mau mengemas, mana lg rumah ku ni pun mcm kandang ayam sudah ku tinguk dikejakan oleh anak tunggal ku menyemak ja kejanya..kemas ari ni, esoknya berhambur balik...aiksssss

Pasal raya ni ada separuh dah prepare antaranya...baju cek, kasut cek & beg pun cek jugak...hehehe
yg blum beli lg cuma kuih raya & brg2 dapur la utk bawa kat kg nanti...Aku tiap tahun reti tempah kuih raya ja...nak buatnya aku nda la pula reti...Nasib baik laki aku ni nda jugak cerewet jd senang ckit la keja aku...

Raya tahun ni spesel ckit sbbnya aku dpt jumpa adik2 & anak2 buah yg makin bertambah yg 2-3 thun bru jumpa jd rindu sgt & raya ke-2 thun ni adalah harijadi anakku yg ke 7 thun..dpt la ku menyambut bersama2 kluarga seblah aku kali ni...thanks to my pren Lina sbb bgtau sama aku kat beluran tu ada jugak bole menempah kek wlupun time raya ni & to Adam Ahmad Rafsanjany kerna mau menerima tempahan kek ku tu...Thanks bro..

Harap2 semua plan ku akan berjln dgn lancar...amin




Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

4 Cupids ❤:

Lina said...

best nya ko masi ada smngat raya..hehe..mesti best tuh rasanya yg ternanti2 tuh kan..haha..by da way..kamu x akan menyesal tempah cake tmpt c boy tuh, mmg sedap..hehe..bkn promote tp aku pun mmg slalu mngambil sna..

♥ Baby Yats ♥ said...

yakah?...aku mmg semangat ni :) lina sbb balik kg kan klu nda mmg nda bersemangat raya di kk...burink..

sue-sama said...

singgah sini :)

♥ Baby Yats ♥ said...

thank sue...;;)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails