!! Live.Love.Laugh !!

Sunday, October 10, 2010

Home » » Cocoa Collagen Power Plus

Cocoa Collagen Power Plus

Produk terbaru dan paling murah di pasaran...mampu mengembalikan keremajaan wanita dan menjaga kehebatan wanita luar dan dalam.


Koko Pracampuran adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi.
Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat.
 
Kebaikan dan khasiat Koko Kolagen:-
  • Membantu mengimbangi hormon

  • Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut

  • Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit

  • Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung

  • Melambatkan proses penuaan

  • Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri

  • Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah

  • Mencerahkan kulit secara semulajadi

  • Memberikan tenaga

  • Membantu mengurangkan keguguran rambut

  • Melancarkan peredaran darah dalam badan

  • Mengimbangi berat badan

  • Meningkatkan daya penghadaman

  • Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot

  • Melawaskan pembuangan air kecil dan besar.

     
    Bila aku ternampak ja kat blog kwn ni KIOSK ANGGUN BERGAYA aku teringin nak mencuba setelah terlihat kaler box cocoa collagen..ngeeee
    Serta kebaikan & khasiat yg terdpt dlm produk ni...Aku ni jenis yg suka mencuba sehingga 
    aku berpuas ati ngan hasilnya..dr yg murah sampai la mahal aku dah cuba...

    So aku harap sgt produk ni bagus sbb bila baca suma testimoni kwn2 yg dah guna ni..sumanya memberi respon yg positif...
    Jd sempena 10.10.10 [mau jugak la] ni aku telah order produk ni dr kwn d FB yg merupakan Stokist Sandakan utk Cocoa Collagen Erliza Leez 
    Skrg tgh tggu produk tu sampai melalui pos ja la... 

    Aku nak cuba ni bukan ja nak jd hot mama tp nak jugak jaga kesihatan
    memandangkan kebaikan & khasiat yg terdpt dlm CCPP ni... 
    Klu bukan kita sendri yg nak ambik berat ttg diri sendiri siapa lg kan...
     





Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

0 Cupids ❤:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails