!! Live.Love.Laugh !!

Saturday, October 30, 2010

Home » » Iphone 4 VS Besta CD516M

Iphone 4 VS Besta CD516M


aku keliru lagi...mana 1 harus ku pilih.....Klu boleh aku mau kedua2nya mcm tamak la pulak..

Tp aku kena buat keputusan pilih 1 antara 2...

 Iphone 4 ( menang gaya la klu ni )

CD516M 
( byk ilmu aku dpt bulih blajar asing cam korea & jepun lg..ngeee )

arghhhhhhhh tension....tension..tension....aku...

mkin aku perlu listdown apa kelebihan & kekurangan 2 benda ni kan...hehehe





Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

4 Cupids ❤:

Catherine- said...

babyats,memang ko kena list down baik buruk 2 item tu baru ko bleh buat pilihan tepat..ehe...kalau aku pun mau 2-2 sekali...hehe tamakk!!

❤ Baby Yats ❤ said...

@Catherine- tu la skrg ni kena list down sudah...masih lg dlm proses...
btul aku pun mau 2 tp budget ku utk 1 benda ja...hahaha

Tomato Gurl's Life said...

buat pilihan yang terbaik!!

❤ Baby Yats ❤ said...

@Tomato Gurl's Life tenQ cik Tom...harap2 pilihan tu nnti tidak akan ada rasa penyesalan....hehe

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails