!! Live.Love.Laugh !!

Friday, November 12, 2010

Home » » 1st Lucky Draw By Atie Aizam

1st Lucky Draw By Atie Aizam

Waktu sibuk blogwalking d petang ari ni tiba2 aku terhenti d 1 blog ni...terpegun & terpinga sbb dia ada buat contest...Hadiahnya cukup masyukkkkkkk erti kata mmg besttttttt...jd aku nda buang masa trus ja join sekaki...haha




~ 1st Lucky Draw By Atie Aizam ~

Syaratnya mudah & senang ja

1. Anda mesti seorang blogger
Ya aku adalah seorang blogger

2. Anda mesti merupakan follower atieaizam.blogspot.com
Yg tu pun dah ok..dah jd follower pun

3. Anda mesti mempunyai alamat di Malaysia
Sudah tentu sbb aku adalah warganegara Malaysia

4. Buat entri bertajuk : 1st Lucky Draw By Atie Aizam
Sedang buat skrg ni & Ok oredi

5. Mesti letak banner 1st Lucky Draw tu yer kat entry anda dan linkkan ke blog ini
Ok selepas buat n3 ni ya

6. Kat sidebar pun, jgn lupa letak banner dan perlu linkkan jugak
Ok 

7. Tinggalkan link entri anda di komen box entri ini saja
Ok..Done

8. Tag sorang kawan @ lebih terpulang pada anda


hadiahnya

Laptop Accessories
ada 10 brg kat dlm dia

Tarikh Tutup : 30 November 2010

JOM JOIN

SIAP




Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

12 Cupids ❤:

StellaClaire-Richard said...

waa...tag lagi..orait!..hehe

❤ Baby Yats ❤ said...

@StellaClaire-Richard mau tag trus ni stella..haha
jan lupa pren klu manang ar..;P

Wyne Ren @ Mauve Ocean Blue said...

Wow, cantik nya your blink blink pink...I heart this...

❤ Baby Yats ❤ said...

@Wyne Ren @ Mauve Ocean Blue tenkiu wyne...ngeh3 :D

Just said...

terliur jap tgk hadiah dia.. hahah.. ba, nnt aku buat.. bnyk sdh utang aku ni.. ;p

atie aizam said...

Salam.. atie dtg jenguk penyertaan ni.. maaf lambat jenguk.. syarat penyertaan = LULUS! :)) syarat2 pun senang jer kan.. tkasih yer sbb sudi join GA atie ni.. nantikan cabutan sampingan dalam masa terdekat ni.. GoodLuck yer!

Imma said...

Good luck..

Jom join GA saya pulak..

http://immasurya.blogspot.com/2010/11/babycool-one-stop-1st-giveaway.html

Thanks

❤ Baby Yats ❤ said...

@Just ba mcm biasa masuk buku 555 ya..haha

❤ Baby Yats ❤ said...

@atie aizam salam kembali..tenkiu :D

❤ Baby Yats ❤ said...

@Imma tenkiu dear :)

MosePA said...

Hi Baby Yat... I've just follow you... Will you follow me back? Thank you... Hehehe... What a lovely blog... I like it...

❤ Baby Yats ❤ said...

@MosePA hai...oredi follow...tenkiu ngeeee :)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails