!! Live.Love.Laugh !!

Thursday, November 25, 2010

Home » , » Chicken Pox

Chicken Pox


sedih tgk my princess sakit sejak kelmarin dulu lg dah masuk 2 ari la kiranya
tak berapa demam jugak cuma dia tak selesa dia blang panas sbb tak boleh kena angin kan
jd kipas off la...tu pun chicken pox blum kluar semua lg
Aku rancang hujung minggu ni nak pi tgk RAPUNZEL kat cinema x jadi la jwbnya...




scroll down



:: yOyO kena chicken pox ::



dr Mummy & Daddy 2 yOyO


Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

4 Cupids ❤:

Just said...

Kesian.. my Rayyan dulu smpi bogel kepanasan trus yg best dia tu trus dia pass potty training... :D

❤ Baby Yats ❤ said...

@Just ya kah?? hehehe
skrg ni makin byk kluar sudah sama tiba2 panas btul pulak bdnnya..risau btul aku...:(

Angel said...

alala. Get well soon, princess :)

❤ Baby Yats ❤ said...

@Angel tengkiu dear :)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails