!! Live.Love.Laugh !!

Tuesday, November 2, 2010

Home » » Dulu & Kini

Dulu & Kini

DULU

 Beluran Road & Bridge 1999
 JPN Pitas 2003

 Bangunan Baru LHDN 2005

Petronas Mega Methanol, Pulau Enoe, Labuan 2007

KINI

FPO Nestle

 FPO Sabah Branch Nestle

Walau pun kerjaya skrg ni..Laki aku nda brapa minat tp demi kami
anak-beranak dia sanggup trima jugak sbb kerjaya dulu tu ikut kontrak ja nda tetap...

 Byk beza dr dia Consultant Engineer tiba2 tukar keja ngan teda kait mengait pun..
Apa2 pun dia berusaha seswai kan dirinya...

Baby akan sentiasa berdiri blakang Stg
Chayo...Chayo...Chayo





Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

10 Cupids ❤:

StellaClaire said...

you job is to support je...that's the best thing to do as a wife. ;)

Lina said...

apa sja ba yats..yg penting kita tau duit itu halal utk anak..wink2!..rezeki ada d mana2..

❤ Baby Yats ❤ said...

@StellaClaire yup...that's right babe..

❤ Baby Yats ❤ said...

@Lina btul tu lina...aku pun nda kisah yg penting ada keja & rezeki halal nda meminta2 ma urg..sudah cukup bg ku..haha

Just said...

sumtimes, kita kena berkorban utk improve life! :D

❤ Baby Yats ❤ said...

@Just a'ah...bgtu la slalu yg aku cuba nasihatkan lakiku tu..hehe

Glayriel Sarahon said...

wooohooo~~~ supporting wife~ sa suka! God bless u both and ur whole family~ awh, siuk owh suda kawin taw hehe ^_^

❤ Baby Yats ❤ said...

@Glayriel Sarahon thank u Glay...ada onak & duri jugak kawin ni mau pndi handle jua tu...Klu tak tersadai jugak...hehe

Tomato Gurl's Life said...

wah bgsnya ur hubby sggp berhenti demi family..hard decision..pray all da best for ur family ;)

❤ Hot Mama ❤ said...

@Tomato Gurl's Life trima kaseh cik tom...amin

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails