!! Live.Love.Laugh !!

Monday, November 15, 2010

Home » » Hadiah Link Banner Dari Wanzi

Hadiah Link Banner Dari Wanzi


Hari ni gumbira tersgt2 la...sbb dpt hadiah link banner lg dr rakan blogger iaitu my follower ke 100 x lain & tak bukan Wanzi.

~klik gambar kat atas ni utk lebih jelas lg~
Aku adalah yg ke 8

Terima kaseh diucapkan  sbb susah2 buatkan aku link banner tu...Pada sesapa yg nak senang ja follow blog beliau & rajin komen & singgah tanya kabar...mudah kan...

Boleh buat watermark jugak la ni kan...hehehe








Cute kan...ngeeee



Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

2 Cupids ❤:

Love N' Grab said...

Hi, we are a new online store selling mostly kid's stuff.Hop over to support us. Thks

❤ Baby Yats ❤ said...

@Love N' Grab hai :)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails