!! Live.Love.Laugh !!

Friday, November 12, 2010

Home » » JUST CORNER BO GIVEAWAY!

JUST CORNER BO GIVEAWAY!

Wowwwww...Bulih tahan c Just skrg o...Ada buat Contest lg yg hadiah dia mmg la besttttttt!!! 
Sbb nak ikut ni bukan la nak menang pun tp kan Just klu kau kasi manang..sa mau jugak..apa urg blang rezeki jgn di tolak musuh jgn la d cari ini utk beri support pd rakan wasaber...support urg sendri ba kan...





 ~ JUST CORNER BO GIVEAWAY ~

Jd amacam mau ikut dia punya contest ni...cni dia punya syarat2:-

❤ Jadi Follower saya
Oredi...lama sudah tu

❤ Sertakan Blog saya di Bloglist anda
Bulih ba kalau kau

❤ Letakkan gambar GA di atas pada sidebar anda dan link ke entri ini
Jan risau ar lepas ni ku simpan dia sana diam2 smpai tamat tempohnya

❤ Buat sebuah entri (BM/BI) untuk GA dgn judul JUST CORNER BO GIVEAWAY
Tgh buat ni skrg tp ku translate pi BM, bulih ba kan...nda ku campin buat BI..maklum la skulah nda tinggi..haha

❤ Entri harus menyertakan gambar GA di atas dan link ke entri ini
Pun sudah jugak

❤ Bagaimana bulih tau contest GA ni dan link kpd blog tersebut
Aku nampak ni kat blog c Stella tp blum ada perasaan mau ikut tp bila tuan punya contest iaitu c Just ajak masuk..Jd cuba2 la utk bg moral support sama dia..

❤ Setelah buat semua tu, jangan lupa utk meninggalkan link entri anda 
& alamat emel dengan komen dalam entri ini
Ok akan dibuat jugak selepas ini

tada ni hadiahnya

Dateline
12 tghari pada 30 November 2010
Best kan hadiah nya...bulih cop kah ni Just kaler PINK
Ok ba mari ramai2 kita ikut c Just punya Contest ni....

SIAP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

4 Cupids ❤:

Just said...

Thanks BabyYats sbb sudi join..
Ba, setelah d-cek... ni komennya..

1. Gmbr dlm entry sama d sidebar misti link sama link entry giveaway aku tu k..

2. copy paste link entry ko ni d komen box entry giveaway aku

Thanks n gudluck.. :D

❤ Baby Yats ❤ said...

@Just ok siap...sumanya sudah d cek btul2..redi dah ni...hahaha
urwlkam...;P

StellaClaire-Richard said...

thanks for mentioning me here..mcm ada harapan ni haha

❤ Baby Yats ❤ said...

@StellaClaire-Richard urwelkam..ba kalau manang stella jan lupa fren ar..bg2 harta tuhan..haha ;P

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails