!! Live.Love.Laugh !!

Sunday, November 14, 2010

Home » » "Kids & Baby Photo Contest"

"Kids & Baby Photo Contest"


~ Banner Contest ~

Selamat malam semuanya...Sekali lg aku ikut contest...Mcm ketagih pun ada..hehe
Tp syok jugak sambil2 cuba ni mana la tau menang 
kata pepatah melayu ada berkata
"Tuah Ayam nampak dikaki,
Tuah Manusia siapa la Tahu"


Kalau rasa2 korang pun nak cuba contest ni..Klik kat cni "Kids & Baby Photo Contest" kat ctu ada syarat2 penyertaan

~ bukti dah jd follower yg ke 76 ~

Contest ni kena letak 1 gambar..tak kisah la gambar zaman baby, budak2, gambar anak @ pun anak saudara

Jadi aku nak letak gambar ni la
tada
 

gambar anak saudara aku Nur Raudhah Nadirah berumur 3 thn...gambar ni ambik secara kandid ja..klik nda sangka dia buat aksi mcm ni..cumil kan
btul2 nakal...haha

Dia ni adala kawan ku bergaduh di rumah ari tu bila dia dtg bertandang dirumahku selama 2 minggu
Hari2 ada ja yg dia buat nda kena dihatiku...ada sekali tu dia jatuh ditangga dapur...dia menangis sambil cakap "saketnya kepala ku" dlm loghat bahasa bugis...bukannya aku kesian malah ku ketawa sbb cara dia berckp lucu btul...Dia punya bahasa ni campur2..sekejap dia akan berckp cara semenanjung nnti sekejap lain
lg..btul2 antarabangsa la dia ni...hahaha

 tag = ellen | Amoi | Princess | Cik Lynn | Yanie J | Nana | H!kmah |Misz Ishika 

Hadiah yg bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.

Tarikh tutup adalah pada 30 November 2010 tp kata empunya contest terpulang pada dirinya utk menamatkan lebih awal..so jgn bertangguh lg..mari la join skrg..

Siap
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>



Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

8 Cupids ❤:

safiyyah osman said...

hhihihi...cute:)..thanks sis join:)

AiDa AzRyN said...

Gud luck~ ;)

| ishika asyik | said...

thanks sis tag sy. hee.. sok sy buat entry ikut contest ni ye. nak tido dlu, esok ade exm lg, 2 killing paper. huu. wish me luck.. :D

❤ Baby Yats ❤ said...

@safiyyah osman cute & nakal..urwelkam :D

❤ Baby Yats ❤ said...

@AiDa AzRyN tenkiu dear :)

❤ Baby Yats ❤ said...

@| ishika asyik | urwelkam...ok..gud luck dear..:D

kreatifbuzz said...

Haha...kecik2 sudah pndai posing..cute..cute!

❤ Baby Yats ❤ said...

@kreatifbuzz haha..ya sa suruh dia senyum trus dia tutup muka guna buku tu skali mau panggil mau snap selamba ja dia buat muka cam tu...hehehe

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails