!! Live.Love.Laugh !!

Sunday, November 21, 2010

Home » , » ~ saja-saja ~

~ saja-saja ~



Kelmarin kluar pi bekpas kat Wisma Merdeka sbb bubur ikan dia kat ctu sedapppp...Jd sebelum nak masuk lif sempat lepak kejap kat parking lot tu tgk panorama Kota Kinabalu d waktu pagi...
sempat snap 2-3 keping ja :)

pemandangan dr tgkt 4 phase 2 wisma merdeka

my heart ( my princess ni sempat request nak naik bot.. :P )

sekejap ja tgk2 tu lepas tu aku nda sudah menahan lapar..hahaha

********************************************


Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

4 Cupids ❤:

Wyne Ren @ Mauve Ocean Blue said...

Lama saya tidak drop by sana Wisma Merdeka. Mau pigi sana lah next week (^_^)

Happy Sunday Baby Yats!

❤ Baby Yats ❤ said...

@Wyne Ren @ Mauve Ocean Blue yakah?? ok ba klu kau...hehehe
happy sunday 2 u 2 dear...:D

Just said...

kami klu blk kk mesti p mkn sana WM.. ntah tgkat brp tu yg ada Familia tu.. so buli jg mkn2 sambil tgk laut.. d kl teda laut! Hahah..

❤ Baby Yats ❤ said...

@Just yakah?? nda pasti jugak tgkt brapa tu just sbb tmpt kami mkn ni tgkt 3 tp nda pula nmpak laut sbb tertutup area food court...hehe :D

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails