!! Live.Love.Laugh !!

Tuesday, December 7, 2010

Home » , » ~Family Day Nestle 2010~

~Family Day Nestle 2010~


Tahun ni sekali lg Nestle menganjurkan Family Day utk para2 pekerjanya

Jeng..Jeng..Jeng simple jak kad nya..jimat kos..ahaks


Tahun ni temanya ialah 1Malaysia..Aku ngan hubby cadang2 berbju kadazan nnti utk annual dinner tu..
Yang bestnya...siapa pakaian cantik akan dpt hadiah jugak..hehe
Macam kami para isteri jugak mmg siap sedia ada hadiah..yg penting hadir ja..last year aku dpt pemain DVD
Baru siap ada lucky draw lg...tu yg bestnya..Tp yg tak bestnya annual dinner tu khas utk suami istri ja
anak2 tak bulih ikut la...time family day tu bru bulih durang ikut....hmmmmm

 Annual Dinner 11 December 2010 

Family Day 12 December 2010

Terima kasih la buat nestle sbb anjurkan aktiviti mcm ni supaya mengeratkan lg
hubungan sesama pekerja & bos bukan tu ja para2 isteri & kluarga dpt bersuai kenal
serta dpt luangkan masa....

2 thumbs up buat NESTLE S/B



Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

7 Cupids ❤:

beaty said...

wah sioknya.. ada annual dinner lagi kan...

❤ Baby Yats ❤ said...

@beaty ya best...every year ni beaty...last year d karambunai...hehe
terasa jugak mkn mahal2...hahaha

♥ cik mija ♥ said...

jemput kebelog saya

StellaClaire-Richard said...

wow...makan free ka..hehe

Just said...

Sioknya kalau ada dinner kan.. excited mo pikir baju apa mo pakai.. lucky draw tu mmg nda pernah lucky kalau sia.. wahahahha...

❤ Baby Yats ❤ said...

@StellaClaire-Richard itu la tu yg d pok2 tu..haha

❤ Baby Yats ❤ said...

@Just sama la kita tu just...mmg nda pernah kena pun nasib baik mmg ada hadiah khas sedia klu nda balik tgn kosong la jwbnya...hahaha

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails