!! Live.Love.Laugh !!

Thursday, December 23, 2010

Home » , » FASTER

FASTER


Aku mmg peminat ni pelakon The Rock bagiku apa ja watak yg dia bawa mmg best..tidak bosan tgk semua
movie2 dilakonkannya...

Movie terbaru dia yg akan dtg ni bertajuk FASTER nda sabar aku mau pi tgk

akan menerjah di pawagam berdekatan anda
pada 13 January 2011

Synopsis:
After 10 years in prison, Driver (Dwayne Johnson) has a singular focus – to avenge the murder of his brother during the botched bank robbery that led to his imprisonment. 
Now a free man with a deadly to-do list in hand, he’s finally on his mission…but with two men on his trail – a veteran cop (Billy Bob Thornton) just days from retirement, and a young egocentric hitman (Oliver Jackson-Cohen) with a flair for the art of killing and newfound worthy opponent. The hunter is also the hunted. It’s a do or die race to the list’s finish as the mystery surrounding his brother’s murder deepens, and new details emerge along the way hinting that Driver’s list may be incomplete.

Wow, Driver (Dwayne Johnson) is on a mission to avenge his brother but he’s also hunted by a policeman and a bounty hunter at the same time? This is going to be quite a tight spot for Driver to be in, isn’t it?

 review dr movie ni..gempakkan

Memang aku rasa movie ni pun pasti meletup seperti movie2 lakonannya yang lalu2...Aksi2 lasak yg terdpt
dlm movie ni la yang buat org tidak sabar lg menerjah pawagam...Tidak rugi beb beli tiket utk tgk ni
berbaloi sgt2 dgn aksi2 para pelakon & latar belakang movie tentu best...

Dan yg lg bestnya skrg NUFFNANG ada buat contest ttg movie ni...klu nak join klik kat SINI




Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

2 Cupids ❤:

StellaClaire said...

sya pun minat juga the rock ni...hehe.. nnti mau p tingu la..hehe

❤ Baby Yats ❤ said...

@StellaClaire ya ba stella..mcm byk pulak movie yg best2 kan thn depan ni..hehe :)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails