!! Live.Love.Laugh !!

Sunday, December 19, 2010

Home » » font baru aku

font baru aku

Hari ni boring gila...aku tak suka waktu boring sbb tgn aku akan gatal tukar tu
& tukar ni kat blog aku ni...ngeh3

Tp td aku cuma tukar font ja..klu boleh tak mau lg nak tukar2 background tu...
malas nak cri sana sini...Font ni nampak cute tu yg gatal tukar tu..hahaha

Aku dapat font ni dr SINI  & nama font ni Crechoco M


-klik kat gmbr d atas utk lebih jelas-

Amacam cute tak??ngee



Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

6 Cupids ❤:

mr_mrs mikko said...

ui...
laa suda font dia..
hihi

❤ Baby Yats ❤ said...

@mr_mrs mikko ya...kjap2 tukar lg tu nnti..hehe

n0n0i♥a'n'l said...

Comel jugak font ni... Sy sukaa... (^_^)

❤ Baby Yats ❤ said...

@n0n0i♥a'n'l cumil kan...nak ker? :)

Just said...

sia nda pernah mo tukar font... ba, nnt rajin dulu aa... :D

❤ Baby Yats ❤ said...

@Just time buring ba ni just...nda tau apa mau buat...kacau2 ckit la tu blog lg...hahaha

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails