!! Live.Love.Laugh !!

Tuesday, December 14, 2010

Home » » GiveAway Akhir Tahun 2010

GiveAway Akhir Tahun 2010


Tak jemu2 ikut contest...hehehe
walaupun tak pernah menang tp best la sbb selain boleh support contest rakan2 
mana la tau bertuah kan trus menang...hahaha

GA ni ditag oleh JUST 
tengkiu ar sbb ingat sama aku..keh3






Klik SINI utk join & lihat syarat2 nya

Azam saya tahun 2011 ialah dapatkan lesen memandu iaitu 'P'. Skrg ni nak tunggu ujian QTI & seterusnya JPJ lg, mudah2an berjaya doakan aku yer. Sebelum ni semangat dah hilang nak ambik lesen ni tp memandangkan separuh jalan & duit dah abis terbuang jd alang2 menyeluk pekasam biar smpi ke pangkal lengan la kata org kan. Selain itu azam ku jugak mau menyimpan duit lebih sikit utk tahun ni sbb teringin pula bila dpt lesen nak jugak merasa ada kereta sendiri klu boleh tak mau kacau hubby punya kreta...hehehe
Harapan ku supaya berjalan seperti yg di rancang amin...(93pp)

Azam ku tahun 2011

Tag pada  Azura  |  WanHazel  |  Yanie

Tarikh Tutup :
1 / 1 / 2011 , jam 11.11pm

done
*************************



Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

16 Cupids ❤:

Just said...

thanks sbb buat... ada lg 1 tu... cek aa... hehehe... hrp2 ko lulus aa... :D

AiDa AzRyN said...

hehe.. gudluck kak! ^^

❤ Baby Yats ❤ said...

@Just urwelkam..akan ku cek kjap lg..hehe...btw tengkiu just..mudah2an la amin...utk ko jugak..sama2 kita dpt 'P' tu ya..hehe

❤ Baby Yats ❤ said...

@AiDa AzRyN tengkiu muax :)

AngahSayang2314 said...

apa pun angah 4llow sini dulu cari kenalan hehehe

isephia said...

hehe gudluck kak! yakin jak time QTI tu n JPJ tu. kadang2 dorg sengaja ajak becakap, mo tgk dapat fokus or tidak ngeee

❤ Baby Yats ❤ said...

@isephia Tengkiu dear...mau yakin, fokus & bersemangat la skrg ni ngee :)

AngahSayang2314 said...

good luck...singgah pagi siniii

beaty said...

Gud Luck..gud luck for th P

❤ Baby Yats ❤ said...

@AngahSayang2314 tengkiu :)

❤ Baby Yats ❤ said...

@beaty tengkiu dear...P is my wish..;P

shera haifa said...

moga azm dpt dlaksanakan dgn jayanya..;)

❤ Baby Yats ❤ said...

@shera haifa trima kasih dear...amin :)

Azura Ani Salaim said...

Uinaaaa bagus ni, ekekeke!

❤ Baby Yats ❤ said...

@Azura Ani Salaim blum bagus lg ni zura..hehehehe ;p

Tok Esah said...

Salam, terima kasih kerna sudi join GA akhir tahun.. semoga azam tahun baru tercapai..

p/s: maaf sibuk sikit nak balas, exam 2 minggu!!

senarai nama penuh boleh lihat sini..senarai penuh join GiveAway akhir tahun 2010

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails