!! Live.Love.Laugh !!

Thursday, December 23, 2010

Home » » Happy 9th Wedding Anniversary

Happy 9th Wedding Anniversary


satu2nya cinta hati kami ~yOyO~

Mengimbas kembali awal perkenalan kami ni...kata my hbby aku agak sombong bila kena
tegur tak bg respon...hahaha


ya la..cara my hbby tegur tu mmg ketara sgt nak ngorat malas nak layan sbb dia tu terkenal
ngan playboy dia....hahaha


Tapi tak sangka..lama2 aku sendiri terjatuh cinta ni...cinta bertaut...& pada 23/12/2001 kami
diijabkabulkan dgn suasana meriah diserikan dgn riuh rendah dgn sanak saudara...


Setahun selepas tu kami dikurniaakan anak pompuan diberikan nama NUR HIDAYAH...
sehingga kini dia la satu2nya cinta hati kami..

Semakin hari semakin cinta kami bercambah...aku sungguh terharu bila dia skrg byk memanjakan aku
Mcm2 yg dia berikan agar aku senang & gembira...


1 saja yang harapanku agar perkahwinan ni akan berkekalan hingga hujung nyawa...amin
to my hbby love u so much...muahhhh



Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

13 Cupids ❤:

MiSS Fyda said...

sis, tahniah... saya pon org kk bah... hehehhehe... semoga sampai akhir haya n selepas akhir hayat la..... ehhehehe

Imzainieyzulkipli said...

congrat sis..semoga smpi ke akhir hayat.

Just said...

sia suka ni entry! 9thn pnya wedding anniversary today??? waa... tahniah! kadang2 sia risau jg klu kami ni nda sampai 9thn tp doakan ja la kan.. btw, wedding date kamu share tarikh yg sama dgn my bday... ;p

❤ Baby Yats ❤ said...

@MiSS Fyda tengkiu dear...amin :)

❤ Baby Yats ❤ said...

@Imzainieyzulkipli tengkiu dear ngan doanya...amin :D

❤ Baby Yats ❤ said...

@Just tQ just...aku doakan kau smpi tu angka jua...btw hepy besday ar...ngam sama2 pulakkan...hehehe :)

Shira Shafrida said...

jemputlah baca entri baru,
MESTI Baca: Hakikat Undang-undang Syariah Malaysia di shirashafrida.blogspot.com

~zhAheIn zHa~ said...

sis yats : tahniah n hepi 9th wedding annvrsry ..

loves : keciq :)

n0n0i♥a'n'l said...

Tu la bha kan.. Kalau kita play hard to get nanti dibilang sombong.. Kalau kita play easy to get nanti dia bilang..apalah perempuan ni.. senang2 jak.. HAHAHA...

Sombong2 pon.. akhirnyaaa.. jinjang pelamin jugak kan kak.. Hihi..

Happynyaaa baca ni...

Happy Anniversary kak.. wow.. 9 years!

❤ Baby Yats ❤ said...

@~zhAheIn zHa~ tQ keciq...luv u 2..:)

❤ Baby Yats ❤ said...

@n0n0i♥a'n'l ya la kan slalu hbby kak main2 tu ckp dulu sombong gila...tp dah jodoh kan tak ke mana jugak...alhamdulillah pelbagai halangan jugak kami lalui & syukur sgt dpt bertahan smpi skrg ni...
btw tQ :)

StellaClaire-Richard said...

Semoga perkahwinan kamu berpanjangan.......
Congrats Yats..happy anniversary :)

❤ Baby Yats ❤ said...

@StellaClaire-Richard amin....tQ dear :)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails