!! Live.Love.Laugh !!

Friday, December 24, 2010

Home » » karya yoyo

karya yoyo


Kelmarin bila aku sibuk berblogging sama chat d fesbuk...
anak aku pun sibuk ngan aktiviti dia...biasanya aktiviti dia tgk tv kartun kat astro tu channel dr 611 - 613 tu adalah fevret dia..paling dia suka skali tu spongebob squarepants sama chowder tu...hahahaha

Biarpun gtu dia ttp sehati sejiwa sama kartun princess barbie dia...siap ckp mommy ialah queen, daddy ialah king & dia biasalah princess...hehehe
imaginasi bebudak skrg ni kan...

jadi al-kisahnya kelmarin...ingatkan tgk tv rupa2nya dia buat lain aktiviti...selain semua dia atas yg dia minat dia jugak obses ngan hello kitty..tgk ni

hasil karya yoyo ni..:)
kreatif pulak kan dia susun


Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

12 Cupids ❤:

Just said...

kreatif kreatif!! suka suka... :D

❤ Baby Yats ❤ said...

@Just kreatif kan...sama dia ni kan just klu dia mau meluah perasaannya dia bg kau surat baca luahan perasaannya nda dia mau ckp...hehehe :)

LyNn'Azlina said...

aah..cumel jer kak...nice

CIK TOM said...

wah mmg comel dan kreatif la anak akak susun :)

❤ Baby Yats ❤ said...

@LyNn'Azlina: cumel kan..hehehe

@CIK TOM: dia susun tu dr tghari smpi mlm bru dia kemas sbb nak tggu daddy dia balik keja tgk karya dia...:)

❤ Cik Ain ❤ said...

comelnye.... tiut sangat!!!!

mardhiah ismail (: said...

cute je :)

AiDa AzRyN said...

aida pun suka hello kitty.. :D

❤ Baby Yats ❤ said...

@cik Ain & mardhiah: cute je kan...

@Aida: bukan anak je suka..mommynya pun suka jugak...hehehe ;)

dabuldahi said...

ish... susah btol cursor dia ni.. nak komen pon susah... hehehehehe..
comeinyaaa.. kirim salam kat si kecik tuuu

Just said...

ya ka?! malu dia mo kastau secara berdepan... comel jg anak ko ni yats! nda tmbh lg ka??? heheheh..

❤ Baby Yats ❤ said...

@Just ya just...mmg gtu tabiatnya..malu la tu kot...thanks just..soalan akhir tu payah ckit...hehehe..ada rezeki mau jugak tu..:)

@dabuldahi susah kah??? mau teknik bertenang ba tu...nnti ku smpaikan ya...:)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails