!! Live.Love.Laugh !!

Tuesday, December 21, 2010

Home » » My 300th Followers

My 300th Followers


Tahniah pada Cik Gadis
Jom terjah blog dia...muahahaha

wahhhh...mcm siyuk ja aku tgk tu number 300 kan...bongga jap la [eleh bru 300 pun mau eksen]
Terima kasih bebyk pada suma followers yg sentiasa sudi blogwalking d blog aku yg nda seberapa ni..
Keep n Touch k...bila dah follow tu jan lupa singgah la slalu yer & jgn lupa komen jugak tau....ngee

Dan ni AWARD khas utk followers yg dinanti2 kan

Sila datang ambik award tau..tp sebelum tu kena la bg jawapan soalan ni dulu..boleh...hehehe

Soalan 1
Kenapa nak jadi Followers Hot Mama?

Soalan 2
Pandangan tentang blog ni?


Harap2 sudi la menjawapnya yer...


Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

2 Cupids ❤:

Imzainieyzulkipli said...

perghhh rmi siot followers!

❤ Baby Yats ❤ said...

@Imzainieyzulkipli alhamdulillah...bulih tahan la..klu bole nak lebih ramai lg ni hehehe :)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails