!! Live.Love.Laugh !!

Tuesday, December 28, 2010

Home » , » Nak masuk Bloglist gempak Wan Hazel

Nak masuk Bloglist gempak Wan Hazel




TUTUP : 11.1.11


Kali ni nak masuk pulak Bloglist gempak Wan Hazel

Syarat2 nya mcm ni: (copy n paste dr Wan je)

1-Mula mula korang wat satu entri tajuk "Nak masuk Bloglist gempak Wan Hazel"

2-Copy paste banner kat atas tu ..

3-letak nama glamer korang and URL blog korang dalam entri tersebut.(senang Wan nak listkan nanti)

4-Korang kasi taw nape nak sangat masuk Bloglist gempak nie..

5-kasi taw ape yang ade kat blog Wan nie sampai korang nak sangat masuk Bloglist nie(kira macam reviewlah ) sikit sikit je.

6-Last ..Tinggalkan link entri korang kat ruangan komen ..Wajib..senang Wan nak terjah k..

Tarikh tutup 11.1.11

Nama glemer : ❤ Baby Yats ❤

Antara sebab2 nak masuk bloglist ni ialah:
nak ramai kenalan & up traffik mcm Wan jugak...ngee

Suka melawat blog Wan Hazel sbb blog yg sempoi, peramah & paling penting byk tutorial senang2 bagi blogger yg masih baru macam aku...




Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

3 Cupids ❤:

Wan_hazel said...

tengs sudi join

❤ Baby Yats ❤ said...

@Wan_hazel sama2 wan..:)

athirah said...

meh join GA trex juga yea... hadiah menarik :)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails