!! Live.Love.Laugh !!

Thursday, December 30, 2010

Home » » Penat & Sibuk

Penat & Sibuk


Nak dekat2 hujung tahun ni mcm biasa la ada yg happy bagai nak rak...Bagi budak2 ni nda sudah best sbb nda lama lg buka sekolah...

Mcm aku jugak pun rasa nda best...bermula la episod bangun awal setiap ari...


Dah skrg ni rasa penat yg teramat skali...



sibuk shopping utk keperluan sekolah
anakku tu...beli baju, kasut & beg sekolah tu yg utama...selebihnya lg alat tulis
tu mmg kena borong sbb anakku ni jenis pensil, pengasah & pemadam tu ari2 kena
tukar...sbbnya ari2 pun hilang di sekolah...Slalu ja aku hangin 1 bdn bila balik
buat keja rumah teda segala2...
Kalau macam ni ari2...taukeh balak pun bulih bankrap o.....

Kadang2 kesian jugak aku sbb bukan salah anakku jugak tp rakan2 kelas dia tu pembuli..budak2 skrg ni kecik2 mau jd pembuli...Nda tau la apa mau jadi...

Sambil aku membeli alat tulis tu sambil tu jugak aku membebel sama anakku...bagi nasihat mesti
mau jaga barang2 jgn sampai kena buli mesti mau jadi jahat sekali skala supaya yg lain takut jan jugak
trip ayu...

Banyak pulak aku melalut ni crita td pasal penat ja kan..hehehe
Jadi mkin dalam 2-3 ari ada sibuk
ckit jd nda dpt la update2 blog ni kan...
pada sapa2 yg follow tu bg tggl link ja kat shoutbox tu
nnti aku follow korang balik yer....sori




Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

5 Cupids ❤:

Nordin said...

selamat tahun baru 2011 yang bakal menjelma.. hehehe

❤ Baby Yats ❤ said...

@Nordin Selamat tahun baru kembali...ngeh3

Cik_Shiqah said...

hahaha kalau saya, pmbaris slalu hilang. hehehe :D
semoga thun 2011 lbih baik dri thun 2010. wee~

❤ Baby Yats ❤ said...

@Cik_Shiqah yakah?? hahahaha
klu anak sya semuanya hilang jd hari2 mau ganti baru....mataiiiii

mudah2an 2011 lebik baik kan amin....:)

Alv0808 said...

Selamat Tahun Baru moga tahun ini akan memberikan yg terbaik..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails