!! Live.Love.Laugh !!

Tuesday, December 21, 2010

Home » , » Saya Nak Masuk Bloglist Ellen

Saya Nak Masuk Bloglist Ellen

Syarat2 nya klik dekat S.I.N.I 

Walaupun kami berdua ni tggl di bandar yg sama tp kami blum pernah berjumpa cuma berkenal & menjadi mesra di blog ni...mkin jugak sebelum ni kami pernah berselisih bahu tika berjalan2 kat bandar KK ni...mungkin la kan Ellen..hehehe

Pertama aku ingat Ellen ni dah lama dlm dunia blogger sbb followers dia ramai o...tp skali tgk bru beberapa bln ja ni...fuhhh!!!! sungguh nda disangka2 kan...

Blog dia pun santai & paling aku suka ia kaler pink...hehehe...entri yang aku suka baca kat tempat Ellen ni ialah pasal NUFFNANG dia tu...mmg superrrbbbb...bulih dapat sampai 14 BE..nda percaya..ini dia entrinya
sini

Sebenarnya segmen ni dah part 2..sbb part 1 tu dah habis...Di sbbkan ramai permintaan tu yg Ellen pi buat utk part yg ke 2..Ramai yg tak tau & tak sempat buat termasuk la diriku..hehehe..sori Ellen...

Ada hadiah tau..ni hadiah dia :

Entry paling kreatif : RM30
Backlink terbanyak yang Ellen dapat dari entri tersebut : RM20
Peserta terawal : RM20
3 Entri terbaik : RM10 setiap 1

Segmen ni tamat pada 12.35tgh mlm 25/12/2010




Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

4 Cupids ❤:

Ellen said...

Thnks sis sudi join..bah, nanti kita jumpa di kk ahh..haha

Just said...

gud luck yats..

❤ Baby Yats ❤ said...

@Ellen: sama2 jugak..bulih ba tu nnti kita atur ar...haha

@Just: thanks..same 2 u :)

CIK TOM said...

good luck dear!!

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails