!! Live.Love.Laugh !!

Wednesday, December 22, 2010

Home » , » "The Season of the Witch is here"

"The Season of the Witch is here"

Witch???? biarpun skrg dah zaman moden tp sesetgh org masih lg mengamalkan ilmu sihir terutamanya penduduk dalaman yg jauh dr bandar & kekadang yg tggl kat bdr pun ada jugak tau...Ada yg menggunakan secara baik utk ilmu perubatan & ada pula yg menggunakan dgn cara yg salah iaitu kenakan org dgn alasan sakit hati & dendam...

Bagi mereka dgn cara halus tu mereka akan berpuas hati dgn hasilnya sbb dpt melihat org menderita & mati secara perlahan2..kejamkan org macam ni...


yg ni witch aku seram tgk dlm movies drag me to hell...
sadis btul kalau kena kan...

Ehhhhh!!!! panjang berjela2 pulak...hahahaha
Macam ni NUFFNANG ada buat tiket free...saja lah cuba2 ni...



Season of the witch


Jadi kalau sesapa nak cuba..jom la klik ja kat SINI




Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

2 Cupids ❤:

StellaClaire-Richard said...

mcm siok ja ni movie ni..hehehe..mau p tingu sana cinema lah

❤ Baby Yats ❤ said...

@StellaClaire-Richard ya kan...best la ni stella...hehehe :)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails