!! Live.Love.Laugh !!

Sunday, December 5, 2010

Home » , » suka

suka


Akhirnya hari ni dpt kluar jln ja wlupun setakat pi Giant Kolombong...gumbira jugak aku..

Setelah sekian lamanya aku terperap duk d rumah menjaga anakku yg kena sakit demam campak..

Syukur la..anakku kini kembali sihat wlupun bukan sepenuhnya...sekurang2nya cuti2 sekolah ni
biarla bermakna ckit, nak jln2 jugak kan..takkan nak terperuk ja...

Tgk dr keadaan anakku ni bulih2 sudah la..sbb demam lama dah kebah skrg tggu campak tu kering
sepenuhnya & menghilang...haha

Nanti nak pi beli Bio Oil tu lg nak cuba hilangkan parut2 campak tu pulak...

Tak ada apa jugak yg di beli td cuba menyimbat la beli sepasang selipar ngan baju

 kaler biru pulak kali ni..ahaks

bulih jd baju @ skirt

majalah InTrend..fevret aku ni...hehe

 ada free syampu dove lg...haha

dpt mkn lamb chop kat food court td...bulih la jugak...

Siap jln2 cuci mata kat area kedai2 lepas tu pi la beli brg dapur kjap & kami balik la... 

siap
******************************************


Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

4 Cupids ❤:

Sasa Al-Sharif said...

alamak kesian. demam campak lagi tu. bahaya ni.. moga dia sihat semula seperti dulu :)

Just said...

yg penting ada jalan2 kan.. :D

❤ Baby Yats ❤ said...

@Sasa Al-Sharif alhamdulillah..ok sudah skrg...campaknya mulai kering sudah...tengkiu sasa :)

❤ Baby Yats ❤ said...

@Just ya ba just...biar pi giant aku gumbira sudah..hahaha lol

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails