!! Live.Love.Laugh !!

Monday, September 20, 2010

My Raya @Kg. Jaya Bakti

♥  Raya tahun ni 'bessttt'...2010 
Anak aku paling semangat raya ni...Baju & kasut dia pilih sendiri...
Stg hubby & Yoyo...
Baby mummy & Yoyo...
Serasi bersama
Loving family
Ngan family kat kg
Eja, Yoyo, Miyan & aku
Muka ni 'expired' dah...dr pg beraya sampai jam 5ptg still kat rumah org lg...Raya sakan la katakan..hehe





Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

Tuesday, September 7, 2010

~Selamat Hari Raya Aidil Fitri..Maaf Zahir & Batin~



SALAM LEBARAN PADA SEMUA TEMAN2 YG MENGENALI KU & PD TEMAN2 YG BARU DIKENALI..TAK LUPA JUGAK PD PEMBACA2 BLOG YG TERSAYANG...MAAF ZAHIR & BATIN...





Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

Thursday, September 2, 2010

Menghitung Hari

Dalam 6 ari lg kita dah nak raya kan...Rasanya mcm nda sabar 'excited', 'hepi' & brcampur baur perasaan ku ni tp ttp dlm hati ada rasa syahdu sgt2...(teringat arwah nenek aku)
Aku masih blum lg mengemas brg2 yg mau dibawa blik kg...mcm2 yg dipesan oleh mama & adikku di kg tu...ntah malas pulak mau mengemas, mana lg rumah ku ni pun mcm kandang ayam sudah ku tinguk dikejakan oleh anak tunggal ku menyemak ja kejanya..kemas ari ni, esoknya berhambur balik...aiksssss

Pasal raya ni ada separuh dah prepare antaranya...baju cek, kasut cek & beg pun cek jugak...hehehe
yg blum beli lg cuma kuih raya & brg2 dapur la utk bawa kat kg nanti...Aku tiap tahun reti tempah kuih raya ja...nak buatnya aku nda la pula reti...Nasib baik laki aku ni nda jugak cerewet jd senang ckit la keja aku...

Raya tahun ni spesel ckit sbbnya aku dpt jumpa adik2 & anak2 buah yg makin bertambah yg 2-3 thun bru jumpa jd rindu sgt & raya ke-2 thun ni adalah harijadi anakku yg ke 7 thun..dpt la ku menyambut bersama2 kluarga seblah aku kali ni...thanks to my pren Lina sbb bgtau sama aku kat beluran tu ada jugak bole menempah kek wlupun time raya ni & to Adam Ahmad Rafsanjany kerna mau menerima tempahan kek ku tu...Thanks bro..

Harap2 semua plan ku akan berjln dgn lancar...amin




Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)
Related Posts with Thumbnails