!! Live.Love.Laugh !!

Saturday, January 29, 2011

Home » , , , » Aku dapat BE baru lg dari Nuffnang hari ini

Aku dapat BE baru lg dari Nuffnang hari ini

malu nak kasi nampak amaun tu...haha
Hari aku diceriakan lg dgn kedatangan BE baru ni
terima kasih bebyk la kat Nuffnang

Walaupun pendapatan tu ciput ja
tapi aku tetap bersyukur la

Pepatah org tu ada berkata
" Sikit-sikit lama2 jadi bukit"

Tapi jgn hanya berpeluk tubuh ja
Rezeki takkan bergolek dtg pun
Kalau tak berusaha kan..

Jd sesapa yg dtg melawat kat blog aku 
yg tak seberapa..
sudi2kan la klik $$$ yer
wah!! sempat request lg..miahaha

Love you Nuffnang..ngee


Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

21 Cupids ❤:

iqbalhakimi said...

tahniah kak =)

Hot Mama said...

@iqbalhakimi tengkiu :)

puanbee said...

yeayy sama lah kita! :) tahniah yer...

Hot Mama said...

@puanbee a'ah..sama je..tp amaun tu ckit ja..tak mcm sis byk..hehe

iris said...

woww bestnyer.. tahniah ler kalau boley ajarla Iris gak pasal nuff ni

gaung said...

nanti leh la duit tu buat kenduri kesyukuran yer. hehe tahniah

kami ni geng BWlist no3
ENTRY TERBARU: kesimpulan hari sabtu 1

mr_mrs mikko said...

ok la bha tu..
aku BE baru satu bulan ni..
huhuhu....

tp neway tetap sayan nuffnang.
hihi

aanie said...

tahniah!!!keep on blogging ye...

qaseh said...

tahniah! same2la kita mnabung yer..da klik ads akak pon!

Hot Mama said...

@iris tengkiu...mama pun masih baru lagi..hehe
yg mama tau cuma kena aktif blogwlking & kena slalu update detail kat nuffnang tu je..:)

Hot Mama said...

@gaung insyaAllah..
selamat datang..hehe :)

Hot Mama said...

@mr_mrs mikko hehe..ya btul tu..sayang kat nuffnang :)

Hot Mama said...

@aanie tQ :)

@qaseh tQ jugak yer :)

Yanie J said...

sikit2 lama2 jadi bukit..hihi.

btw,sori eh xdpt tglkan jejak huhu,tenet slow..shoutbox xkuar ;/

Ellen said...

Tahniah sis...lama sudah ellen tak ada BE...huhu...kesian kan...tapi tak pa..sabar dulu kan..hehe

mzhany said...

waa beshnye...besh...

Hot Mama said...

@Yanie J btul tu dear...ehehe
line mama pun slow betul la..

Hot Mama said...

@Ellen tQ Len..nda apa ba..pelan2..tp Len punya BE slalu meletupkan..tak mcm sa ni ciput ja bikin malu ni..ahaha

Hot Mama said...

@mzhany mmg best tp kalau amaun lg byk yg tu lg la berganda bestnya...ehehe

Ellen said...

Mana ada meletup sis...besa ja...kalo meletup kali2 ada ni...ini dekat satu bulan sudah teda BE...huhu....

Hot Mama said...

@Ellen ehehe..nda apa ba...yg penting trafik Ellen tu..ngee

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails