!! Live.Love.Laugh !!

Monday, January 17, 2011

Home » , » APE YG ANDA KENA LAKUKAN???

APE YG ANDA KENA LAKUKAN???


1)  Letak banner ni dan link kan ke http://bloglarian.blogspot.com/

2)  Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan)

"Saya suka berblogwalking kerana saya dapat 
mengisi masa lapang dengan mendapat berita, 
info, tips & gosip2 artis. Selain itu jugak saya
dapat berkenalan dengan rakan2 
yg lain dgn promote blog sekali."

4)  Tag 3 orang atau lebih rakan


5)  sila beritahu rakan yang anda Tag memalui comment

6)  Tinggalkan link post anda di comment entry ini bersama NAMA BLOG ANDA

Nama Blog: ❤ Live.Love.Laugh ❤

7)  peserta akan di listkan ke dalam BlogLarian mengikut turutan..

8)  tiada tarikh tutup buat masa ini


Photobucket

Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

5 Cupids ❤:

Just said...

yayyy.. sia kena tag... hihihi..

Hot Mama said...

@Just blum sempat lg sa kasitau ni..bru buat..hehehe
ngam la jugak :)

BuLat i2 CirCLE said...

neh contez k hape neh??

Hot Mama said...

@BuLat i2 CirCLE kira mcm tu jugak la kali...nak tersenarai dlm bloglarian..kena buat mcm ni...hehe

StellaClaire-Richard said...

yeay!! tq for the tag :)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails