!! Live.Love.Laugh !!

Saturday, January 8, 2011

Home » » bangga gilax

bangga gilax


Tak sangka bila tgk fanpage aku td kat blog...
ada omputih pi like...hahaha
bangga ada minta puji pun ada...ngee
tak sangka dia ada jugak lawat2 blog aku yg nda seberapa ni & terus pi like...

aku pun nda tau dia faham kah apa yg
slalu aku merepek d blog ku ni...wakakakaka
Bila buka fb dia kat sini tau la nama dia  
Brandey Browne (tak tau pula klu nama btul dia tu)
dia dr Kersey, Pennsylvania.

Apa2 pun nak ucapkan tengkiu so much2
pd dia sbb support blog aku ni...ngeh3


Photobucket

Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

6 Cupids ❤:

Lina said...

yats..aku bykkali suda p like fan page ko tuh..tp masi ada dlm request d fb ku..

❤ Baby Yats ❤ said...

@Lina yakah?? nda ku tau napa gtu tu...tp mcm ada sudah ku nampak jua ko punya nama tu d fanpage ku..hehe

Lina said...

@❤ Baby Yats ❤
tp masi ada jg dlm request ku..haha..klu suda ada dlm fanpage ko nda pa la..aku biar ja dia duduk diam2 dlm request ku tuh..haha

❤ Baby Yats ❤ said...

@Lina ada sudah tu jan la ko risau..hehe

Yanie J said...

yanie igt nk wt gk fan page ni tp takut tade org nk like je...huhu

❤ Baby Yats ❤ said...

@Yanie J buat la...sya pun fikir mcm tu gak tp buat ja la mana tau ada yg pi LIKE..hehehe

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails