!! Live.Love.Laugh !!

Friday, January 28, 2011

Home » , , » BEN ASHAARI BLOG

BEN ASHAARI BLOG


Kali nak cuba masuk Bloglist otai ni Ben Ashaari
sapa2 nak join klik kat sini

Syarat2nya : 

1. Letakkan header BEN ASHAARI BLOG 
Done

2. Tajuk : BEN ASHAARI BLOG dan linkkan ke entri ini .. 
Done

3. Sila nyatakan berapa kalikah anda update sehari 
dan jumlah entri anda sehingga kini .. 
Biasanya dlm 3x sehari ja & ada 150 entri setakat ni 

4. Kenapa anda berminat nak berada dalam 
blog list BEN ASHAARI ..
Nak lebih ramai kenalan & nak perkenalkan blog 
aku ni agar diterima oleh semua blogger2

5. Apakah perkara yang ingin anda lakukan sekiranya blog anda popular ?
Akan berkongsi ilmu & tips kepada semua cara2 
utk menjadi popular seperti aku...
(trip tu..miahaha)

Pesanan Bro Ben Ashaari :
Siap .. dan hantarkan ke ruangan entri ini.. 

PERINGATAN : Blog list baru ini pon akan 
dibubarkan selepas 3 bulan .. iaitu pada bulan 
penghujung bulan 4 .. Sekian ... Terima kasih .. 
Hanya 200 terawal akan dimasukkan dalam 
satu  blog list.. Sapa cepat dia masuk.. hehee..


Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

6 Cupids ❤:

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Good luck untuk mama jgk :)

Hot Mama said...

@Rabiatul Adawiyah Abd Rahim tQ atul :)

kakchik@ella said...

gd luck hot mama.

SyedGraphiX said...

hehehe. suke yang last tu :P

Hot Mama said...

@kakchik@ella tQ sis :)

Hot Mama said...

@SyedGraphiX last? yg mana 1? hehe

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails