!! Live.Love.Laugh !!

Wednesday, January 5, 2011

Home » » EpOp

EpOp

Td jln2 d kedai buku...sibuk cari bahan bacaan...
belek sana belek sini...
Tiba2 mataku tertumpu pd 1 majalah yg nda pernah
pun aku lihat @ bg respon selama ini...
Majalah tu ialah EPOP...Aku tgk cover depan bulih la...
yg buat aku rasa tertarik nak beli
bukan sbb tu cover @ isi sbb aku nda
pun membc apa topik2 d cover tu...
Yg berabis aku tgk dia ada bg free kalendar 2011 la...ngee

Edisi Khas - Jan 2011
free calendar
Photobucket
kat dalam calendar gini rupanya..cute kan...
ada lg cute kat dlm tp yg ni ja yg aku bg nampak...;p
nak tau pi la beli...tak rugi tau letak kat meja...perfect..ngee


Majalah ni bila dah balik rumah belek2 skejap mcm best sbb dia ttg artis2 dr korea klu nda
silap sbb aku pun blum bc cuma tgk2 ja td...
Biarpun aku beli td dgn harga RM9.50 tp ku rasa berbaloi la dpt kalendar tu...hehe
Ba apa lg jom pi rembat sebelum stok abis...



Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

2 Cupids ❤:

eikieyn said...

Alala bestnye dpt free calendar cantik. Selalu tiap tahun P1 kasi calendar cantik, tp tahun ni tak dpt2 lg. masih menunggu. :D

❤ Baby Yats ❤ said...

@eikieyn beli ni magazine ni semata2 nak dptkan calendar dia je..hehe
sabar menanti...:)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails