!! Live.Love.Laugh !!

Tuesday, January 11, 2011

Home » , , » Fasha kesal berbikini

Fasha kesal berbikini



KUALA LUMPUR – Pelakon popular Fasha Sandha melahirkan rasa kesal atas perbuatannya memakai bikini sehingga gambar dia berpakaian begitu ketika bercuti di pantai Tanjung Benoa, Bali, Indonesia pada 30 Disember lalu tersebar di Internet.

“Ya, memang benar ini gambar saya yang memakai bikini dan kain pario berwarna hijau,” katanya menerusi laman sosial Facebook peminatnya, WE LOVE FASHA SANDHA.
Dalam laman web itu, turut disiarkan satu lagi foto seksi Fasha bersama seorang rakannya yang tidak dapat dipastikan identitinya.

Menurut Fasha, 27, gambar-gambar dia berbikini bersama tiga rakan wanitanya itu telah dimuat naik oleh sahabatnya yang hanya dikenali sebagai Syazwani dalam laman Facebook ketika bercuti di Bali baru-baru ini.

Sumber : KOSMO


Photobucket

Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

5 Cupids ❤:

ciK mOt ©™ said...

provok jek dak pasha ni...kesal kunun...dah buat baru reti nak kesal...nipu tul...

kang bagus kalu dia bogel..hahahah

kakchik@ella said...

bikin wayang je tu. diri sendiri yg suka rela memakainya, bila kena hentam kesal pulak. come on la, it's just that u are like that. memang suka dedah2, tunjuk2.

TiMmiE said...

blah la fasha.alang2 nk pakai bikini tunjuk sket2 baik bogel trus.pastu mintak la maaf abes cite.

❤ Baby Yats ❤ said...

@ciK mOt ©™ tu la..waktu buat tak nak fikir panjang kan..hehe

@kakchik@ella body dia cantik kan dear..tu la dia nak tayang2 tu..;p

@TiMmiE kontroversi je tu...pasal2 ni nama dia dah naik pun...hahaha

Vale said...

x suka fasha sanda...huhu

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails