!! Live.Love.Laugh !!

Thursday, January 13, 2011

Home » » Hampeh punya DIGI BROADBAND!!!! $%#@+#%!!!

Hampeh punya DIGI BROADBAND!!!! $%#@+#%!!!

tgk chart tu..adidi skrg ni panas terik la bukannya ribut petir pun...aishhhhhxxx BIKIN PANAS!!!
Punya la DIGI ni kan...Waktu promote bagai nak rak
Tapi servis cukup2 hampeh!!!
Aku langgan ni sampai 10GB
Kalau dah capai dia akan slow 
Tapi ni blum guna sampai 1GB pun dah slow ngalahkan kura2

Buat mood aku blogging bikin nda siyuk ba..
Baru dapat BE baru ari ni semangat 
mo blogging lebih boom ni ari
Skali Digi broadband ni buat perangai...huhu

p/s tulisan telah menjadi merah menandakan aku betul2 naik angin la!!!!


Photobucket

Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

14 Cupids ❤:

ciK mOt ©™ said...

ni memang betul2 marah ni...larikkkkkkkkkkkkk

Nancy Poh said...

uii na..tu la ba ni DG..sy punya pun slalu buat hal..lau mlm2, slalu disconected..odoi dogo

❤ Baby Yats ❤ said...

@ciK mOt ©™ mmg btul2 marah dah ni...ggrrrrrrrxxxx

@Nancy Poh ya ba...baru mula pakai ba ni...sudah buat hal..sama laitu klu mlm mmg pndi balik2 disconnect mcm taik ja sana...

amoi said...

ganas'y kak.. sampai merah tulisan xD

beaty said...

beg2 la tu moi..sa pakai CELCOM pun buat perangai

❤ Baby Yats ❤ said...

@amoi kunun2 tu ganas amoi...tp tetap kontrol ayu..hahahaha

Ellen said...

wah sis..jangan marah2..beralihlah kepada maxis..hehe..ellen guna maxis ok juga tapi bila sampai limit..buat hal juga..hehe..

tomatokering :) said...

marahnye . huhu brodben mmg sllu camtu . better guna streamyx . mmg ho liaw :D

❤ Baby Yats ❤ said...

@Ellen nak cuba kontrol marah ni..huhu
beberapa ari ni guna celcom ja..tp dah smpi limit jd guna digi la ganti sbb blum guna lg bln ni..ingat laju la...skali tgk hampeh la pulak...

@tomatokering:) hehehe..marah2 sayang ba tu..
ya btul semua pun ckp mcm tu...

❤ Baby Yats ❤ said...

@beaty ya sama ja tu beaty..pandai sot2..keh3

nelly said...

nama pun nak promote
sabar je lah . .

❤ Baby Yats ❤ said...

@nelly tu la tu dear...skrg ni bila jenjalan di shopping kompleks sibuk dorang buat roadshow mo promote broadband ni ada kuasa turbo la apa la...huhu

Bob Merley said...

diorang mmg suka kencing. sume sama je just tukar nama. skejap letak turbo, skejap letak rocket lah.

❤ Baby Yats ❤ said...

@Bob Merley mmg tu bro...skrg ni dah malas nak layan2 dorang tu sbb dah terkena skali ni kan..huhu
yg teruknya bila pi 1 tmpt mcm kat labuan & sandakan langsung teda line area sana..hijau memanjang ja...btul2 bikin sakit ati la ba..hehe

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails