!! Live.Love.Laugh !!

Tuesday, January 25, 2011

Home » » Interesting Blog Award

Interesting Blog Award

Award from Lina
Tengkiu ar Lina
Baru ada kesempatan
nak buat n3..hehe
mcm biasa la nak kena
jwp soalan2 cepu emas..ngee

Nama Belog dan Kenapa anda letak nama itu

❤ Live.Love.Laugh ❤ sbb blog ku ni berkisar mengenai kehidupan, cinta & gelak tawa ku bersama keluarga & kawan2

URL belog anda dan dari mana datangnya idea itu

babyyats tu nama manja ku..ngee & hotmama tu adalah kira trademark bg aku...pasal tu je la rasa2nya

Apakah kaedah dalam penulisan belog anda?

Teda kaedah2 pun..asal rasa nak buat entri terus tulis je..cuma sebelum post tu akan preview dulu
sbb aku suka pada kesempurnaan..jd biar entri tu nampak sempurna di mataku bru la ku post...
Kiranya selagi tak sempurna aku akan balik2 pi edit...

Apa perasaan anda bila tengok beloh orang cantik dan menarik sedangkan belog anda tidak.
Rasa sgt la kagum...dan berfikir sejenak mcm mana dia boleh buat mcm tu ar???...

Bilakah belog anda diwujudkan?

July 2010

Siapakah orang pertama yang tahu dan menjadi follower belog anda?

Si Lina Ramsah tu yg pertama2 jd follower ku sbb dia yg mengajar aku cara2 buat blog ni
tengkiu Lina..ngeh3

Sila tag 5 orang lain untuk menerima anugerah dan serahkan syarat-syarat ini.


Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

6 Cupids ❤:

Ellen said...

Ok sis, nanti ellen buat ya...tapi ellen punya blog nda da pun yang interestingnya...hehe..TQ..sayang sis...bah bila mo belanja makan ABC ni..miahahaha

nelly said...

tahniah .
nice award !

s.y.a.r.q said...

wah..congratz2 :)

Hot Mama said...

@Ellen interesting ba tu...urwelkam..:)
bulih ba tu len..mo set time ja tu nnti..

@nelly tQ :)

@s.y.a.r.q tengkiu :D

SYaMiLa said...

tq..nanti kak sya buatkan.... ;-)

Hot Mama said...

@SYaMiLa urwelkam kak sya...:)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails