!! Live.Love.Laugh !!

Thursday, January 27, 2011

Home » , , » Kenapa saya suka drama Korea?

Kenapa saya suka drama Korea?

Dapat ni dari si wasaber michelle

Kenapa saya suka drama Korea? 
mmg suka mau jwb kuiz ni...ehehe
thanks to si michelle ya...

1. Dari kecik sampai besar panjang ne, berapa sudah 
drama Korea yang kamu tengok?

uiiiinaaaa...nda terkira sudah ni..haha

2. Kalau kamu hebat, drama Korea biasanya ada berapa episod?

Rasa2nya dlm 20 ke bwh la..

3. Mana part yang paling kamu suka dalam d
rama Korea? Kenapa?

Part yg paling akhir la sbbnya dia slalu happy 
ending wlupun ada jugak cerita
yg endingnya sedih..

4. Mana part yang paling kamu nda suka? 
Kenapa?

Part yg heroin slalu ja kena buli...
mmg sakit hati btul la...
emo btul tau time tu...haha

5. Drama Korea yang paling kamu suka? 
(Berapa2 ja yang kamu sanggup)

* Full House *
* Stairyway To Heaven * 
* Sorry I Love You *
* Memories Of Bali *
* The Successful Story Of Bright Girl *
* Little Bride *
(ini ja yg diingat yg lain tu lupa sudah tajuknya..haha)

6. Kasi senarai 5 sebab kenapa kamu suka drama Korea?

~ cara dia bercakap kan mmg lucu...haha
~ kisah2 yg romantik la..ehehe
~ Pelakonnya cute2 & hensem2 yg boleh menawan hati ku..ahaksss
~ fesyen2 durang mmg up to date...mmg cantik...

7. Tag 5 org geng drama Korea yg kamu tahu...

ini kali nda mau tag ckit2...
mau tag pada semua followers 
aku yg mmg suka gila ngan drama Korea ni
dan pada mereka2 yg sudi dtg 
menjenguk blog aku ni...
sudi2 kan la ambik yer..jgn malu2


Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

16 Cupids ❤:

Azura "Banyak Cakap" said...

Yats, aku pun sudah buat, ekekekeke, datanglah singgah baca. :)

ciK mOt ©™ said...

wahh...i love korean drama tu...tapi hot mama tak buh nama segan la nak wat...hahaha...

StellaClaire-Richard said...

kebanyakkan drama2 korea yg ko tingu tu pun sya suda tingu. Best2 kan hehehe

nelly said...

nely suka dengar lagu dorang
hehehehe

fyna said...

suke cite korea gak...



http://inibelogfyna.blogspot.com/

Ellen said...

laa sis....ellen nda suka drama korea..hehe

kilique said...

:) I love k-drama too! :D

Hot Mama said...

@Azura "Banyak Cakap" ya nnti ku terjah di blogmu geng..hehe

Hot Mama said...

@ciK mOt ©™ la cik mot buat ja la...sedangkan c michelle pun dia tak tag..mama rembat ja..miahahaha

Hot Mama said...

@StellaClaire-Richard mmg best tu stella..bulih sampai lupa segala2 tu..skrg sa mo cri tu full house yg 1 set punya di speedy ada murah bru rm48 ja klu tmpt lain punya mahal..mo rm100 ni...adihhh

Hot Mama said...

@nelly ya lagu durang mmg best..nda jemu2 dengar ni..hehe

Hot Mama said...

@fyna klu suka fyna cuba buat la kuiz ni..ehehe

Hot Mama said...

@Ellen hah? napa len..punyala siuk ni layan drama Korea...ehehe

Hot Mama said...

@kilique hehehe...mmg ramai yg love ni...:D

||aLeaSaRa|| said...

hye sis!sori br blk keje klm kabut sggh sini he3...kite luv korean movie too.full house mmg tak pnh jemu2.3 daddies 1 mummy pun best!skrg tak dpt follow Thank You~tv3 huhu

Hot Mama said...

@||aLeaSaRa|| ok ba...hehe
full house tu tgk sekali je..ingat2 lupa tu yg skrg ni tgh cri 1set tu nak buat koleksi...
o..ada crita korea kat tv3..jam brapa? x tau la..huhu

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails