!! Live.Love.Laugh !!

Wednesday, January 5, 2011

Home » , » Perasaan bercampur baur

Perasaan bercampur baur


Hari ini perasaan ku cukup2 bercampur baur...
segala2 pun ada nervous + excited + takut & macam2 ada la..
Sebabnya utk sekian kalinya setelah
lama aku menenggelamkan diri
akhirnya aku timbul kembali utk
belajar memandu yg telah lama tertangguh..
kiranya azam tahun lalu d forward ke tahun ini...hahahaha LOL

Aku harap2 nda lg aku pi forward utk thn 2012 pulak....ngeh3
Setelah lamanya aku nda memandu...
sekali td pndi terhenjut2 sudah...hahahaha
Baru pi blajar bukit..ya ampun mau lebih 5 kali nda pass2..
geleng2 kepala sudah my tutor tu...
Last2 dia sendri drive kasi tunjuk cara2nya..
bru la masuk di utakku... ;p

Sudah ok...bru tutor ku kasi tggl dia pi kantin tp ku tgk dia pantau aku dr jauh..
lgpun blangnya dia tgk
aku ok jugak yg penting tau brek...
takut jugak klu ada apa2 tp dia cukup trust la sama aku...
Tengkiu Boy (nama my tutor)...

Kiranya 2 jam hari ni cukup byk jugak yg aku
dpt blajar iaitu bukit tu la sama laluan d luar...
Esok aku masuk lg utk ambik 2 jam skali lg...
Harap2 aku bulih faham, reti & ingat step by step yg di ajar...

Selepas tu hari sabtu ni mau pi test QTI pulak..
harap2 la lulus kan...ngee :)
Antara wishlist ku tu utk dapat lesen P...
InsyaAllah...mudah2an...amin


Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

6 Cupids ❤:

Nancy Poh said...

Nahaa..indak lama lagi tu boleh dapat P..dulu sy ambil dlm masa sebulan ja..besa la tu time naik2 bukit..hehe..ciayok ciayok..

❤ Baby Yats ❤ said...

@Nancy Poh uiiii...bagusnya ambik dlm sebln ja...adidiiii...mau minta petua ni tau...ngee

Just said...

gud luck yats... sia lg ni tau... hrp2 dlm bln ni sia p la urus.. takut expired tu L sia.. huhu..

❤ Baby Yats ❤ said...

@Just tengkiu just...gud luck utk kau jugak...lesen L mu bila lg kluar??

Just said...

Lesen L aku dpt bln 2 or bln 3 thn lps..

❤ Baby Yats ❤ said...

@Just o...lama lg tu, 2012 bru abis tu sama kita...hehehe
pandai tekanan jugak ni sbb blum brapa reti lg..huhu

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails