!! Live.Love.Laugh !!

Saturday, January 15, 2011

Home » » Sabtu yang indah walaupun cuaca nampak mendung je dr pagi..huhu

Sabtu yang indah walaupun cuaca nampak mendung je dr pagi..huhu

Indah???
Kenapa pulak???
Sbb aku dpt ole2 dr hbby
dia bru balik dr Penang semlm
Jadi bw la buah2 tgn tanda mata kat sana

Thanks to my hbby..Luv ue larh!!!
Wlupun jadual padat gila smpai tidur pun tak cukup
Tp ada jugak la
dlm 4 pasang baju utk istri terchenta ni
miahahaha

Aku pun tak tau nak kirim apa brg kat Penang tu...
Kata komen Ellen kat entri S.E.P.I tu kat sana yg
femes jeruk campur..

Dah ckp ngan hbby tp dia pun tak tau kat mana jual tu..

Tp dia sempat kirim kat kwn yg kluar pi
GeorgeTown cari benda tu
Dia tak dpt pi la sbb flight kelmarin jam
3ptg lepas abis seminar terus balik
kemas brg & pergi airport..
Kwn2 yg lain flight lewat jam 8mlm
tu yg menyempat jln2 lg
jadi kiranya hari Isnin ni kwn dia bru nak bg tu jeruk...
Jadi bru la dpt rasa jeruk campur tu...huhu

hari ni pun td lunch kat luar ja
mcm biasa lunch kat Big Bowl @Taipan Inanam
Menu order ikan masak sweet & sour, sayur
kailan & telur dadar
simple tp mengenyangkan la
 
lepas tu bergerak ke Pasar Tuaran
beli lauk mcm ikan & sayur
kat sana murah & fresh lg
Jadi bru skrg dpt blogging ni
itu pun kjap2 lg nak pi masak utk mkn mlm

Rasa2nya nak masak sotong &
sayur kobis campur2 je la mlm ni...

Lepas dah prepare semua tu baru smbung on9
pada sapa2 yg follow tu
tgglkan link balik supaya senang
nak follow korang balik yer....daaaa

Photobucket

Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

2 Cupids ❤:

Ellen said...

Memang sedap sis jeruk tu..hari tu p penang beli juga dan kirim juga dengan adik blogger dari penang for xmas yang lalu..hehe..

Selamat menikmati jeruk penang..hehe

❤ Baby Yats ❤ said...

@Ellen ye ker...mcm tak sabar ni nak merasa...hehe
tengkiu dear Ellen..:)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails