!! Live.Love.Laugh !!

Sunday, January 30, 2011

Home » , , , » Tips Meningkatkan Trafik Blog Bersama M@t@Haw

Tips Meningkatkan Trafik Blog Bersama M@t@Haw

Kelmarin tergerak hati nak pergi blog M@t@Haw ni..
Mmg slalu nampak banner dia kat blog kawan2..
Tapi ingatkan sekadar award biasa ja..

Skali masuk blog dia la..
Nampak kat sidebar dia ada Extra Traffic
Apa lagi pi klik la 
nak jugak tau kan..hehe


kat ctu ada diterangkan cara2nya..
dan dah ramai pun yg dpt trafik tinggi
antaranya abgteror, Azhan, Belalang, Zero,  
Ammboi, Daus, Pendekar Berkuda & ramai lg la
ni antaranya ja...
Semua pun kenal jugak ni kan...

Jadi aku tanpa buang masa 
request la kat M@t@Haw ni..
Tak lama gtu dia balas balik bg la award tu..
Dah simpan pun kelmarin kat sidebar..
nampak kat seblah tu kan..ngee

Jadi ari ni kunun2 cek la kat Traffic Sources
tada


-klik gambar untuk lebih jelas-

dah masukkan trafik M@t@Haw
Harap2 selepas ni 
trafik akan lebih bertambah lg...
Terima Kasih byk2 kat M@t@Haw

Jadi siapa2 yg nak trafik dr M@t@Haw ni
Klik kat SINI


Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

6 Cupids ❤:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

owh..saya x tau psl ni..tq ye

puanbee said...

hehe bee dah lama dah dpt nih...hikss apa yg lain blog ni hari ni ek?

Hot Mama said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim) urwelkam..kena cuba bru tau..hehe :)

@puanbee tu la..sy bru tau jugak ni..huhu
tp tak apa la trafik haw pun dah mula gak tu...patut la bole slslu dpt BE sis ni...:)

Ellen said...

Sis...ellen pun ada gak ambil banner ni tapi maybe ada silap sket tak der apa pun backlink dari dia..,hehe..

Sis...susahlah nak baca entry sis sebab iklan terapung kat sebelah ni tutup..pening nak baca...pandai2 sendiri ja mengagak apa yang sis tulis di sebelah kiri...hehe

bidadari said...

SALAM

http://atehqshe.blogspot.com/

Hot Mama said...

@Ellen yakah? bila lg ko ambik len...sa bru kelmarin letak tu...tp dpt sudah backlink dr dia...

sudah sa kasi btul..trus ringan o sa punya blog..thanks ar len :)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails