!! Live.Love.Laugh !!

Wednesday, February 2, 2011

Home » , , , , , , » Al-kisah nada dering handphone aku

Al-kisah nada dering handphone aku

Cerita pasal nada dering lagu kat handphone ni kan..mcm2 ada..klu dulu tu biasa la..bunyi ug klasik kan..
tapi zaman skrg ni semuanya nada dering lagu yg ngetop2 semuanya...haha

Macam aku ni pun sama la jugak...ehehe

Tapi aku bg pelbagai pulak kat handphone aku tu..

Kalau no.hp hbby nada dering khas buatnya iaitu lagu 'Yang Terindah-Dakmie'..ala lagu ngetop drama AdaMaya tu...Jd kira spesel la kan...tangkap leleh la tu...

Bagi kluarga belah aku pulak aku bg lagu 'Semuanya Ok-T2' sbbnya kluarga aku ok2 ja..
sporting & best2 la.....

Kluarga belah hbby pula lagu 'Hot & Cold-Katy Perry' & sbbnya pula dorang kjap panas kjap sejuk..hahaha
kira seswai bg lagu tu kat dorang..;p

Jadi memudahkan aku utk jawab panggilan la ya...utk panggilan yg biasa2 kira sapa2 la tu..aku letak la lagu 'Take My Heart-Soko'..yg ni mmg lambat ckit nak jwb sbb aku tgk nombor dulu la yer...

Dan yg paling penting aku mmg sama sekali tak akan menjawap panggilan yang menggunakan no.private tu..minta maaf byk2 la ya...mmg tak suka sgt2...aku akan biarkan sampai brapa kali pun dia call..nak jawab jauh sekali la...haha

itu ja la nak bgtau al-kisah nada2 dering lagu aku ni...bagi korang pula mcmana..ehehe

Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

7 Cupids ❤:

S..U..D..@..I..S said...

oo x tefikir la plak wat cara ni sume letak sama ja...
nak jwb tgk no.....

nak tq kat u sbb jadi follower i ke 500...tq2..makasih yer...

Freaky said...

suke tuka2 ringtone yang best

little cart00n said...

tak paham kenapa ada org yg nk guna private number ni..heee

Hot Mama said...

@S..U..D..@..I..S yakah? penting jugak ni..sbb klu org tersayang call bole tau jd kena la cepat2 angkat tau..ehehe
sama2..:D

Hot Mama said...

@Freaky samala kita tu bro tp utk call biasa2 tu mmg slalu tukar2 la tp yg 3 group tu dah taknak tukar2 dah..hehe
rasa2nya cukup serasi dah ringtone tersebut ngan group2 tu..haha

Hot Mama said...

@little cart00n biasanya yg buat private no. ni dr bank @ insurans tp ada jugak yg persendirian suka guna private no. ni tau..huhu

fara feroza said...

haha...dulu ske asing2kan ringtone, last2 farah lupa bila terangkat no kekasih lama..ahhahah

cik shida..? nak kate ape lg..?

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails