!! Live.Love.Laugh !!

Thursday, February 3, 2011

Home » , , , » Ameng bekas vokalis Spring ditahan lagi

Ameng bekas vokalis Spring ditahan lagi

REAKSI Ameng ketika diiringi keluar dari Mahkamah Majistret Melaka semalam
MELAKA – Tidak serik-serik! Penglibatan segelintir artis tanah air dengan najis dadah seakan-akan tidak dapat dipisahkan walaupun mereka telah ditahan dan dikenakan hukuman tetapi ia ibarat mencurah air ke daun keladi.

Kelmarin, bekas vokalis kumpulan Spring, Ameng dan isterinya ditahan sepasukan polis bagi membantu siasatan berhubung penemuan ganja seberat 122 gram ketika sedang menginap di salah sebuah bilik di hotel bajet di Taman Melaka Raya di sini pukul 5.20 petang.

Difahamkan, anak lelaki pasangan berkenaan yang berusia empat tahun turut berada di dalam bilik berkenaan ketika serbuan itu dilakukan. Dia bagaimanapun dibebaskan.

Menurut sumber, serbuan oleh sepasukan polis dari Bahagian Siasatan Jenayah Narkotik Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Melaka terhadap Ameng, 43, atau nama sebenarnya Wan Aminuddin Wan Ismail dan isterinya, 41, dilakukan hasil maklumat orang ramai.

“Pemeriksaan di dalam bilik itu menemui ketulan mampat daun kering disyaki ganja seberat 122 gram disembunyikan di dalam sebuah beg yang diletakkan di bawah sebuah kerusi panjang.

 Sumber : Kosmo


Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

2 Cupids ❤:

adli said...

x serik2~ ish2~ (-_-)

AIMAN said...

laaa dia ni ka..? isk3..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails