!! Live.Love.Laugh !!

Wednesday, February 2, 2011

Home » , , , » Blog aku dapat trafik tambahan memang POWER!!!

Blog aku dapat trafik tambahan memang POWER!!!

Salam semua..

Hari ni aku tak dpt la blogwalking dgn gilanya sebab td pagi pegi melawat mentua kat Kg. Bantayan saja lawat2 nak hantar duit belanja...ehehe...Lama jugak kat sana, tak dpt nak on9 dr sana sbb kat kg tu kira deathzone sbb susah nak ada line..huhu...Tak guna sana pakai hp Blackberry kah @ Iphone4 sbb teda line geng..haha

Dan lepas tu..hbby bawa la jln2 kjap pi mkn & Taman Buaya..nnti aku buat entri utk itu ya...

Skrg nak cerita pasal trafik ni...Aku rasa susah hati jugak td sbb blogger baru mcm aku ni..klu tak blogwalking mmg trafik tu teruk la sgt2...Tapi bila balik td terus on lappy tengok trafik..wow!!! hanya itu yg terkeluar dr mulutku...sbbnya aku dpt trafik tambahan lg dr Daus.

Hari tu dpt trafik dari M@t@Haw...aku ada buat entri jugak pasal tu Tips Trafik Bersama Matahaw
Trafik matahaw ni akan dpt setiap masa & tidak putus2 ok...

Dan Daus pula mengikut masa yang telah ditentukan. Jadi sabar2 la ya..Trafik akan masuk jugak tu..

Yang bagusnya tentang mereka ini...mereka tidak harapkan balasan..Mereka membantu dgn seikhlas hati...
Besar sungguh pahala dorang kan...terima kasih M@t@Haw & Daus. Hanya Tuhan sahaja akan membalas budi baik kalian berdua...

Tak percaya...Jom layan ni

-nak lebih jelas lg klik ja gmbr ni-
Ok siap.. :)


Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

17 Cupids ❤:

kid said...

pasal oh daus tak tahu pulak.. Tapi pasal matahaw kid pernah usha entri dia yg pasal trafik ni..
Baca komen entri tu and ada yang mengeluh lepas letak je apa yang matahaw bagi kat blog sendiri, tiba-tiba blog jadi berat..
Kid bukak blog matahaw tu pun berat gila.. Loading slow ya amat..
Yang sebenarnya apa matahaw ni buat? Memang trafik mencanak tapi was was pulak rasa

Hot Mama said...

@kid oh yakah? tak tau pula pasal berat kah tidak sbb sy buka biasanya ok ja la...Dan ttg apa yg bro Haw buat tu tak berani nak komen la tu kena tanya dia sendri..tp apa yg pasti sy amat bertrima kasih ngan dia..:)

a n a s t a s y e a said...

Tahniah .. banyak gak tu. Ingatkan tadi trafik dari blog anastasyea tadi. =)

anastasyea'slatest post .. ANaSTaSyeA : Kisah Disebalik Kanta Coklat

Hot Mama said...

@a n a s t a s y e a Wah! bestnya rasa bila blog otai cam sis ni dtg komen...trima kasih sis..kalau sis nak bg trafik pun lg bagus la..ehehe

ciKmOt said...

huhuhu....trapik blog kita cam biasa jek...sejak nuff tarik be dah tak semangat nak berblog...bw apatah lagi...

ZouL said...

wow..traffic mencanak naik..hebat..hahaha..


Nak Download Movie Tapi Tak Tau?? >> Fast Movie Download (FREE JE)

tomatokering :) said...

yupp .. dulu dpt dri matahaw . smlm oh daus . tapi cmne dorang wat cmtu ek ? ada baca satu entri tu psl trafik ni , tak ingat dri sapa . rase was2 plak . huu

Ms sunsWeetz said...

hot mama kamu ditagged jom g blog ni

http://www.gacontestsunsweetz.blogspot.com/

♥ p a A n i ♥ said...

blogwalking! :) comel la tulisan kt blog nih.

skyjuice said...

daus da dpt trafik..sgt best gak..thanks2..tp matahaw buat mcm xtau je aku request trafik da bnyk kali..huhu

puanbee said...

yer sama lah kita, yg tk best nyer traffic gini org tu tk tengok pun iklan kita! hee tp best traffic tinggi lah juga!

Hot Mama said...

@ciKmOt ehehe..jgn la patah semangat cikmot

Hot Mama said...

@ZouL alhamdulillah..rezeki..trima kasih :D

Hot Mama said...

@tomatokering :) no komen..kena tanya sendri pada MataHaw & Daus yer..hehe

Hot Mama said...

@skyjuice yakah? bagus la mcm tu..ttg Haw tu mkin dia terlepas pandang kot..kena remind dia kat komen blog jgn kat shoutbox dia..:D

Hot Mama said...

@puanbee tu la jugak tu sis..trafik dah tinggi..BE masih mcm tu ja tak bergerak langsung pun..sedih tau..huhu

Sabahan Bloggers Club said...

Salam Kenal semua.
nak dapat traffic segera tu ada software yang boleh menjana traffic datang ke blog. Tapi saya tak syorkan kerana banyak sebab. Belajarlah macamana menjana traffic secara tradisional, walau lambat tapi selamat. Kalau siapa ada facebook, twitter tu, gunalah dengan sebaik mungkin untuk menjana traffic.

jumpa lagi..,
From:
lunaticg.
SBC Admin.
Sabahan Bloggers Club.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails