!! Live.Love.Laugh !!

Tuesday, February 1, 2011

Home » , , , , » Breakfast with my princess @Big Bowl Taipan inanam

Breakfast with my princess @Big Bowl Taipan inanam

Hari ini sekali lg keluar
Kali ni kluar nak cek surat 
kat pos opis 
Mana la tau ada lg 
Surat2 cinta yg lambat dtg

Keluar td pg ngan 
anak aku c Yoyo
Sbb dia dah start cuti sekolah dah
Cuti seminggu
Jadi dlm seminggu ni
Nak pi mana2 terpaksa aku heret 
dia sekali..hehe
Masalahnya teda sap mo jaga

Lagipun dah biasa
Kami suami isteri tak harap
sangat org nak jaga
Melainkan dah btul2 terdesak ja
baru tgglkan dgn mentua @ pun 
saudara hbby di kg ni

Takkan nak tgglkan ngan saudara aku
jauh tu kat sdkn...
yg dekat KK ni pun
Sekitar Kinarut & Papar

Berbalik ke tajuk asal
Kita breakfast tmpt biasa
Mmg mknan bole tahan
sama tmpt dia pun selesa
serta layanan pun ok...

tgk la aksi kami ber2
sempat xpose lg..miahaha

us..mcm biasa Yoyo mmg suka mkn roti..ngeh3
yg penting serve no pork ok...fried mee mamak pilihanku :)
lepas mkn... pi pasar beli ikan tenggiri sekilo RM18 kira murah la tu kan sbb slalu beli kat Giant mau RM20 lebih sekilo tu.. beli sayur terung & sawi siap terus balik... 


Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

15 Cupids ❤:

sissyira said...

salam petang selasa =)

seronok dapat keluar makan dengan anak2 kan =)

Freaky said...

family yang bahagia :)

AiDa AzRyN said...

hehe.. dua2 comel.. :)

mr_mrs mikko said...

sedap ka jg mknnya sini ni?

eija hassan said...

waa,sdapnye menu breakfaz (;

Ellen said...

wah..macam best ja makanan tu sis..nanti esok2 mo p try ni..hehe

puanbee said...

surat cinta apa yg lambat dtg tu hahaa..

Ellen said...

Semalam ingat mo pergi tapi nda jadi...tiapa, niari masih ada..hehe

Hot Mama said...

@sissyira salam..ya btul tu sis :)

Hot Mama said...

@Freaky alhamdulillah :)

Hot Mama said...

@AiDa AzRyN tQ ngee

Hot Mama said...

@mr_mrs mikko mmg sedap sis..menepati citarasa kami anak-beranak :)

Hot Mama said...

@eija hassan mmg sedap..hehe

Hot Mama said...

@Ellen best..cuba len jan ko nda cuba..ngeh3

Hot Mama said...

@puanbee surat cinta dr maxis bil hp & Celcom bil berukband ni ar..haha

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails