!! Live.Love.Laugh !!

Sunday, February 13, 2011

Home » , , » Celebrate untuk aku dari hubby sebab pass test JPJ

Celebrate untuk aku dari hubby sebab pass test JPJ

Hubby cukup bersyukur sebab aku dah pass test JPJ tempohari...jadi duit akan lebih save & mood aku pun akan kembali normal..Bukan apa sepanjang nak tunggu test tu kan..Aku cukup stress & moody betul..Ada saja yang nda kena memang aku akan marah2...haha

Bila semuanya dah selesai..alhamdulillah...Hubby ajak bawa makan...Bab makan2 ni memang kami tiga beranak paling suka...hehe...Jadi hubby bawa lagi sekali pergi kat PAVILION MALAWA NYONYA SEAFOOD RESTAURANT...

Hari tu dah pergi kan..sebab tu ok kami akan selalu lah berkunjung ke situ...Entri yang tu hari mengenai restaurant ni ada kat sini

Jom layan lagi gambar kat sana kali ni

us - suasana kat luar & dalam restoran
ikan kerapu masak sweet & sour
ketam goreng ngan tepung je (fevret Yoyo)
sayur pucuk manis + telur
Note : Kata hubby...hujung minggu depan nak pi sana lagi..memang suka sebab memang setiap hujung minggu aku akan dapat cuti dari masak-memasak di dapur...miahaha

Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

5 Cupids ❤:

Wen said...

waaa jelessss heheheh tak tau bila akan d beri peluang oleh mommy nak p ambik lesen.. huhu

My dear pla kata.. jangan nanti kau merempit hahahhahhaa

tomato said...

wahh~lapaq pulak petang2 tgk mknn tu .. hihi

kongrets kak sebab lulus :)

Ellen said...

wah macam sedap plak ni..hehe

Nurul Faezah said...

Hee~ sblom dpt lesen mmg akan moody ke? hik3~

Suka caption last *cuti dari masak-memasak di dapur* hik3~

beaty said...

wah..sedap jua treat dari hubby ko kan

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails