!! Live.Love.Laugh !!

Tuesday, February 22, 2011

Home » , , » Jalan-jalan Cari Makan #1 | Salut Seafood Restaurant

Jalan-jalan Cari Makan #1 | Salut Seafood Restaurant

Kali ini aku sekeluarga Jalan-jalan Cari Makan di  
Salut Seafood Restaurant
Jom layan gambar yang aku ambil di sana

suasana yang lengang belum ramai orang
kangkung tumis belacan
ketam goreng tepung
ikan merah masak 3 rasa
Yoyo yang happy menikmati ketamnya
us
Entri berkaitan : 






Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

12 Cupids ❤:

CinoiLavigne said...

Harga d salut ok ka

white rose said...

kat area mane ni kak?

Hot Mama said...

@CinoiLavigne harga kat salut tu ada mahal la jugak ni..huhu

Norgadis Labuan said...

Nampak macam sedap saja tu...

Just said...

salut d mana ni?

Nancy Poh said...

Sadappp...mana mahal ni, di Salut atau Gayang?? sebelah-sebelah ja tu kan..sy biasa p gayang ja..lama dah tak g salut..huhu..

Hot Mama said...

@white rose kat jalan tuaran dr sepangar tu..hehe :)

Hot Mama said...

@Norgadis Labuan bukan lagi nampak..mmg sedap pun..ngeh3

Hot Mama said...

@Just kat area jalan pi tuaran tp bukan kat highway lama ni org panggil jalan baru lalu dr sepangar....:)

Hot Mama said...

@Nancy Poh mmg sadap ni sis...nda sa tau o..sbb sa blum pernah pigi gayang lg...tp salut ni mcm mahal la..huhu
ni kali mau cuba pi gayang lg la..hehe :)

Dhia Delisha said...

dhia suke cfuddddddddddddd...nyum2

m!ss $@BR!D@H said...

kak.. murah lg d gayang kak..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails