!! Live.Love.Laugh !!

Monday, February 21, 2011

Home » » Rinduku datang bertandang

Rinduku datang bertandang

Malam ni rasa nak jiwang la pula...ngeh3
bukan apa...tiba-tiba pula rinduku datang bertandang
pada suami yang nun jauh di mata

ala..hubby aku pergi out station kat Beaufort beberapa hari ni
Hari Jumaat..insyaallah..balik sudah la...

Dalam tahun ni baru ni kali la dia pergi out station...
kira ok dah ni...tunggu nanti bulan 5..
Pesta Kaamatan lagi la dia bertambah2 sibuk..
kira dalam bulan 5 tu out station saja kerjanya...

Tadi anak aku si Yoyo dah mengadu yang dia rindu daddynya
Yoyo sekarang makin besar makin bertambah manja ngan hubby
dulu Yoyo ni jarang dapat jumpa daddynya sebab kerjaya hubby 
dulu tak sama macam sekarang ni..
Kira ok la sekarang ni out station pun cuma setakat 1 minggu @ 2 minggu
Kalau dulu sampai berbulan2 out station...

sepatutnya aku rasa gembira la kan
Bila hubby tiada
jadi tiada siapa yang akan berebut main lappy ni
suka hati aku la nak on9 sampai jam berapa..
sebab klu ada hubby kat rumah dia bagi limit
tak marah cuma jangan abaikan tanggung jawab tu katanya
dan lagi dia pun nak on9 facebook dia juga..haha

Tapi sekarang aku rasa sedih 
sebab rinduku datang bertandang 


Stg..We love & miss u so much..muax


Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

6 Cupids ❤:

Ila said...

la,takpelah..kata org syg isteri tinggal2 kan...

diera_syadiera said...

wah romantik sungguh kan...so sweet diera doakan mama n hubby kekal bahagia hingga akhir hayat.. amin, to yoyo pulak jd ank yg betggungjawb n bejaya 1 arie nti..insyaallah

Ellen said...

dui bah..kesiannya ko sis...kalo sa , dah menangis2 tu..miahahaa

Hot Mama said...

@Ila a'ah..lagipun pergi mencari rezeki kan..tu yang redha ja..hehe :)

Hot Mama said...

@diera_syadiera tengkiu dear..insyaallah..amin :)

Hot Mama said...

@Ellen hahaha..nda la ni Len..biasa sudah sa ni di kasi tinggal2 ba..hehe

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails