!! Live.Love.Laugh !!

Thursday, February 24, 2011

Home » , , , » Siti Sarah Raissuddin akan bernikah 26 Februari

Siti Sarah Raissuddin akan bernikah 26 Februari

Tahniah! diucapkan kepada Siti Sarah Raissuddin dan Shuib Raja Lawak kerana akhirnya mereka akan disatukan sebagai pasangan suami-isteri pada 26 Februari ini. 

Pasangan yang mengikat tali pertunangan pada 16 November tahun lalu akan bernikah di Jeumpa D'ramo, Bukit Bangsar pada jam 4.00 petang. 

Berita pernihakan ini disampaikan oleh Perancang dan Penyelaras Majlis, Zuhairry Zainal melalui kiriman khidmat pesanan ringkas (SMS) kepada GUA petang tadi. 

Menurut Zuhairry, majlis pernikahan yang akan diadakan secara sederhana ini akan menampilkan konsep moden kontemporari dengan menjadikan warna emas, putih dan oren samar sebagai warna tema. Siti Sarah dan Shuib akan menggayakan busana yang direka khas oleh pereka fesyen terkenal, Hatta Dolmat. 

Manakala Deq Sha bertanggungjawab menatarias kedua-dua pengantin. Selain itu, Zuhairry juga memaklumkan pelamin pada majlis pernikahan itu nanti agak unik kerana ia akan membuatkan Siti Sarah kelihatan duduk di dalam sebuah kotak. 

Jangan lupa melayari GUA untuk berita dan gambar-gambar pernikahan pasangan ini nanti. Pasti ada info menarik yang boleh dikongsikan bersama. 

GUA akan cuba dapatkan Siti Sarah atau Shuib untuk bertanyakan persiapan yang mereka lakukan sebelum menjelang hari penting itu.

Sumber : Gua


Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

3 Cupids ❤:

Ellen said...

Nah jum kita p tengok nikahnya ni sis..hehe

yahaya said...

wah udah mau kawen..suka dgn hidungnya..

Eryati said...

tergelak sikit bila nampak tajuk entri ni...ingat my MIL tanya " siapa bah yang artis yang macam hidung harimau tu?" berabis pikir..rupanya maksdu MIL adalah artis ni

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails