!! Live.Love.Laugh !!

Sunday, February 6, 2011

Home » , » Watermark Percuma dari Kak Syamila

Watermark Percuma dari Kak Syamila

Aiii..Susah sgt nak blogwalking dgn cuaca skrg ni tau
Nak buka blog 1 hal kena tggu lama loading
lepas tu nak bg kome pun susah..alala

Skrg ni aku blogwalking sambil membaca majalah
hahahaha
sebabnya aku begitu boring gila tgk loading tu lambat sgt
Bg menghilangkan boring aku baca2 la majalah

Kalau nak tulis entri pun lg teruk...
Tu la skrg buat aku meluat mau 0n9 skrg ni

Tp ni pun aku paksa2 ja ni
Sebab aku nekad mau buat jua n3 ni
Khas buat Kak Syamila

Terima kasi banyak2 kak
Susah2 dia bersengkang mata buat 
watermark yg aku minta ni
Dan satu lg Kak Sya ni tak minta 
pun bayaran ianya watermark percuma
cuma Kak Sya minta tempoh ja bila dia senang
Baru dia akan buat sbb dia perlu duluankan 
Tempahan yang ada...

ini la watermark aku..sweet kan..ngee
Wah! Mmg btul2 sweet...
Sesapa yg nak cuba order tu 
bole la pi kat blog Kak Sya di sini
ataupun email ja dia di syamila02@gmail.com


Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

1 Cupids ❤:

SYaMiLa said...

salam...

tq sbb buat entry khas ni...terharu lak..ye la dgn tenet yg tk berapa nak ok skrg ni...

dh nk tido..tk leh wat bw dah...ngantuk..

gud nite...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails