!! Live.Love.Laugh !!

Sunday, February 13, 2011

Home » , , » Watermark terbaru Hotmama

Watermark terbaru Hotmama

Walaupun sebelum ni aku ada dapat watermark percuma dari Kak Syamila ...Tapi aku memang jenis yang suka pelbagaikan supaya nampak meriah sikit...

Kali ini bukan lagi watermark percuma tau...Yang ni aku tempah sendiri dari whitey mommy..

Kat situ terdapat macam2 tempahan..ada Blog Template, Watermark, Blog Badge, Blog Header, Blog Signature, Twitter Background dan Doll Character...best kan..orang kata macam2 ada...

Dan untuk aku pula cuma tempah watermark saja...Kalau sesiapa nak cuba menempah tu pergi lah kat blog whitey mommy kat sana ada syarat2 macam mana nak tempah apa yang korang inginkan...

Sekarang layan watermark aku ni...just simple & sweet...

yg ni tulisan hitam

yg ni tulisan putih-kata sis WM tu mana tau gmbr gelap takut tak nampak tulisan..
yg ni manala tau nak layan tulisan kaler pink..ngee
Bestkan...So apa lagi jom terjah blog dia...harga berpatutan...jangan risau...



Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

10 Cupids ❤:

Whitey Mommy said...

thanks dear... selamat mengecop...:) terharu nya entry ni... mcm promote pun ada...:)

Hot Mama said...

@Whitey Mommy urwelkam sis...mmg nak tlg promote utk sis ni..:)

beaty said...

wah cantik ni

Freaky said...

cantik dan kreatif :)

Wen said...

wahhh nak la jugaaa hehehe

Hot Mama said...

@beaty cantik kan..:)

Hot Mama said...

@Freaky tengkiu :)

Hot Mama said...

@Wen buat la..murah ja ni...just email Whitey Mommy nanti dia akan reply tanya detail2..itu ja...:)

Ellen said...

cantik la sis..hehe

Wen said...

ngeee yee nak gak ni.. tapi tak tau bla berkesempatan.. sebab sibuk memanjang dengan asgment

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails