!! Live.Love.Laugh !!

Thursday, February 24, 2011

Home » , » Yoyo dapat Award Creative Painting Typing Skills Distinction at DynaBook Computer Centre (M) SDN BHD

Yoyo dapat Award Creative Painting Typing Skills Distinction at DynaBook Computer Centre (M) SDN BHD

Yoyo yang happy
Tahniah yoyo..Mom love you so much...muax
Certificate Yoyo
Award Yoyo
Note : Yang ini untuk exam last year...dapat lagi Application Form tadi untuk exam tahun ini...fee cuma RM40..Untuk pelajaran anak..aku tak akan berkira...mudah2an tahun ni Yoyo akan pass lagi..amin..


Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

7 Cupids ❤:

Puanbee said...

murah lah rm40 kat mana tu erk..

Hot Mama said...

@Puanbee murah kan Bee..kat cni Inanam Kota Kinabalu :)

||aLeaSaRa|| said...

hye sis...ni pun blog pink jom lah join...baca n3 kite ye terbaru ttg segmen blog pink ye...join je..kite join pun takde org tag,saja gatal nk join he3...

Ellen said...

Hehe...sama juga ngan nemo sa sis...RM 40 juga fee exam dia..sama centre lagi yang anjurkan ni kan...mesti bangga kan..hehe

FaRaLySsA said...

daftar kat link ni...dapat duit free..insyaAllah

http://says.my/faralyssa/invite

beautyinsilence said...

wah...hebat..
tahniah y0y0...
^_*

Hot Mama said...

@beautyinsilence tengkiu anty kate..jawab bg pihak yoyo ni..hehe

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails