!! Live.Love.Laugh !!

Thursday, March 17, 2011

Home » , » Astro lama aku telah bertukar wajah ke Astro Beyond HD

Astro lama aku telah bertukar wajah ke Astro Beyond HD

Cara2 nak dapatkan Astro Beyond HD


pic from Astro

Astro aku dah bertukar rupa dari yang lama bertukar baru macam gambar kat atas tu...

Nampak macam ok sbb memang sangat terang berbanding dengan lama..
cuma aku rasa sikit susah dengan remote dia tu 
sbb mungkin dah sangat biasa dengan 
lama jadi baru ni ada payah sikit nak tekan cari2 channel tu..

Besok2 ok dah la tu kan...nak kena biasa sikit la ni...hehehe

Note : So hubby...dah pasang Astro Beyond HD kan kena tukar TV ke LCD la tu..mcm lain ja bunyi tu kan...miahaha..kira request ma itu...


Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

2 Cupids ❤:

Just said...

waa.. lps ni buli rekod2 sdh.. erk.. ya ka tu? hahahah

Ila said...

ila ckp ngan hubby,klau nak psg astro beyond kena tukar tv hd dulu...baru berbaloi...hehehe

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails