!! Live.Love.Laugh !!

Friday, March 25, 2011

Home » , » Fesyen Artis di Golden Gala Rafflesia & Mandalay

Fesyen Artis di Golden Gala Rafflesia & Mandalay


Jumaat lepas bertempat di Hotel Le Meridien, jenama barangan kemas Rafflesia dan Mandalay telah mengadakan sebuah malam gala yang dihadiri lebih daripada 50 selebriti, peragawati serta pereka fesyen. Warna tema malam itu rona keemasan. Seperti biasa, polis fesyen GUA membuat rondaan untuk menyaman mereka yang nampaknya masih kurang prihatin terhadap fesyen.


 Deja Moss yang memakai 'dress' rekaan Bill Keith bersedia untuk ke ujibakat filem ‘Princess and The Frog” dan watak yang diidam sudah tentulah Princess Tiana. Er, ada had umur tak untuk watak tu?







'Cute'-nya Liyana Jasmay memakai persalinan Rizman Ruzaini, sesuai dengan personalitinya yang ceria. Kasut Sergio Rossi miliknya melengkapkan penampilan ‘elegant party girl'.









Selamat menyambut hari lahir, Diana Danielle. Baju gaun kembang ciptaan Hazwani Osman membuatkan Di tampak seperti ingin ke parti harijadinya yang ke-12.








Gaya minimal Hazwani Osman menyerlahkan penampilan Intan Ladyana. Tidak perlu serabut dengan manik untuk nampak glamour!










Pakaian untuk 'show girl'? Wajah cantik Rozita Che Wan seakan-akan tenggelam di dalam baju emas berkilat ciptaan Riffai Couture.










Elfira Loy memilih dress pendek Wanpa dengan perincian yang minimal. 'Fashionista in the making?' Masih jauh lagi perjalanannya ke arah itu tetapi yang pasti, Elfira atas trek yang tepat.









Ramai memuji penampilan Irma Hasmie yang dikatakan sangat manis bila bertudung walaupun baju rekaan Hatta Dolmat ini lebih kepada baju pengantin daripada untuk ke karpet merah.









Siapa tidak kenal dengan Nasha Aziz? Pakailah apa sahaja dan pakaian tersebut tetap akan nampak meletup! Contoh terbaik rekaan Syaiful Baharim ini. Hanya Nasha yang mampu memakainya. Jika diberi pada orang lain mesti tidak sesuai!









Nasib baiklah model terkenal, Fazlun ini tinggi orangnya. Rekaan Zery Zamry ini membuatkan si pemakainya nampak seperti ingin ‘terbang’. Perincian yang terlalu sarat hinggakan kita mungkin tidak akan nampak siapkah pemakainya kerana perhatian akan hanya tertumpu pada struktur dan perincian baju tersebut.







Anggun sungguh Natasha Hudson, hampir sempurna penampilannya pada malam tu daripada rambut hinggalah kepada kasut. Antara penampilan terbaik pada malam tersebut.








Pasangan secocok sama padan, Norman Hakim nampak segak di dalam kemeja satin Lords Tailor dan Memey ibarat ratu cantik di dalam dress ala duyung ciptaan Hazwani Osman. 'What a beautiful couple'. Bayangkan waktu diaorang kahwin nanti, lagi meletop kan?






Sumber : Gua


Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

3 Cupids ❤:

beaty said...

semua lawa2 kan

wanacesh said...

waa!!!suka sht tgk irma comel sgt!!!!kiut,,tapi kiter suka lagi tgk dress kembang diana tu,,teringin nk pkai tpi yela bkn semua bju pun sesuai dgn semua org hihi

Mak paksa aku solat?uwaa~

sekamar rindu said...

salam.....

semuanya bergaya2 artis kita tuuu

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails