!! Live.Love.Laugh !!

Thursday, March 17, 2011

Home » , , » RANGO

RANGO

Last week layan movies RANGO kat GSC Suria Sabah...

Yoyo
Memang best la betul2 sot tu si RANGO...sampai skrg kan Yoyo pandai betul meniru aksi si RANGO meniru jalan penduduk di pekan tu..hahaha

Jom Layan sedikit sedutan dari movies tu...




Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

3 Cupids ❤:

Ila said...

tak perasanlah citer ni..dah lama tak tgk wayang

AngahSayang2314 said...

wahh best ke??? hot mama bulan 5 nak ke jumpa angah..kalau nak hantar la no tel kat angah yer.. nanti kita jumpa ngan ellen sebab angah ke sana bercuti ellen pun dah janji nak jumpa angah hehehe Rina_2314@yahoo.com ini nombor angah 019-2381477

AiDa AzRyN said...

kan?mmg best pun.:)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails